Policija sumnjiči oca za čedomorstvo

ljubuski.info

Obdukcijom beživotnog tijela novorođenog muškog djeteta utvrđen ja nasilni uzrok smrti, potvrđeno je iz MUP-a HNŽ u svezi slučaja pronalaska beživotnog tijla na lokalitetu Kobilovača pored regionalne ceste R424 Mostar-Čitluk.

Operativnim radom dviju uprava policije, MUP-a HNŽ i MUP-a ZHŽ, došlo se do saznanja temeljem kojih je u neposrednu vezu s nasilnom smrću novorođenog muškog djeteta doveden njegov otac M.Š. (1962.) iz mjesta Dragićina, općina Grude.

Nad njim je izvršena kriminalistička obrada, lišen je slobode i predan Tužiteljstvu HNŽ. Protiv njega je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo 'Ubojstvo' iz članka 166. Kaznenog zakona FBiH.

Podsjećamo, beživotno tijelo bebe u starosti od nekoliko dana pronađeno je, u srijedu 12. rujna, na lokalitetu Kobilovača pokraj Mostara.

Supruga uhićenog muškarca, porodila se 1. rujna u Sveučilišnoj bolnici Mostar te je ovu ustanovu napustila u pratnji svog supruga. Ovaj par ima troje djece a slučaj je policiji u Grudama prijavio otac porodilje.

Komentari

Zenica dozivotno bez prava pomilovanja .

lud lajpan luda dica lud zet od ludi roditelja mogu biti samo luda dica nemere macka okotit zeca

Jeli to lajpan zvani goranovac-cepo?

stala sam dvi minute u trgovinu priko puta autobusne stanice i onaj mi je [ * neprimjereno * ] makso mapisa kaznu postojili zakona uvoj drzavi kad ce take skloniti iz policije i one koji ih salju

Zna li se ime i prezime ubojice??

Zna Šimić neki Dolkićev rođak

zna

SMRTNA KAZNA !

Čije je djete

Mladenka šimic

"samo"Zenica bi mu bila raj sta je kod Boga zasluzio-da je ga bilo kom dao nego tako andjela lisit zivota???Boze velik si ali ovakvima ne gledat kroz prste

Jadna ta ostala dica ko zna kakve traume su dozivljavala s monstrumima. Nemojte se na dici lijecit. Svaka situacija ima izlaza i pitajte za pomoc borite se. Ja bi to dijete prva uzela ako je bilo nezeljeno, a vjerujem da ima jos ljudi koji bi rado usvojili i odgojili dicu.

U pravu si i ja bi ga uzela zdravstveno nemogu ali rado bi ga prihvatila

Policija sumnjiči oca za čedomorstvo

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari