Općinski sud u Ljubuškom ovršuje zbog neplaćene pretplate FTV-u!

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom, u ovršnom postupku tražitelja ovrhe Radio televizija Federacija Bosne i Hercegovine, počeo je donositi "zaključke" protiv ovršenika iz Ljubuškog, radi naplate novčane tražbine - neplaćene TV pretplate.

Ovršenici se, prema dokumentu koji nam je dostavljen, pozivaju, u roku od 15 dana dostaviti sudu potpune podatke o pokretninama i nekretninama, podatke o imovinskim pravima, novčanim primanjima i podatke o novčanim depozitima.

Sud zaključkom poziva i MIO Ljubuški da, u roku od 15 dana, dostavi sudu potpune podatke o novčanim primanjima ovršenika.

Poziva se i MUP Ljubuški, da, u roku od 15 dana, dostave sudu potpune podatke o pokretnim stavrima ovršenika.

U slučaju nepostupanja po ovom zaključku, sud će izreći novčanu kaznu.

Pravnog lijeka nema, jer, u dopisu koji nam je dostavljen, stoji: Protiv ovoga zaključka nije dopušten pravni lijek!

Budući da se Federalna televizija ne gleda u Ljubuškom, a u velikom dijelu općine se ni ne može gledati, za očekivati je kako ovaj slučaj ovrhe nije jedinstven, te kako će iste zaključke početi dobijati velika većina Ljubušaka.

Istovremeno, član Predsjedništva BiH Dragan Čović, na temu uspostave javnog RTV servisa na hrvatskom jeziku, u predizbornim istupima najavljuje kako ćemo do kraja godine imati servis koji će imati funkciju javnog RTV sustava.

Glas naroda

Nosi vas đava

Ja ništa negledan jer nemam Tv,onda se pitan tko bi meni to triba da plaćat?!

Iđe Mujo na biciklu i nema svjetla,kaže policajac da plati kaznu što nema svjetla,a Mujo puče od smijeha,šta je Mujo što se smiješ?Veli njemu Mujo a kakva će kazna tek biti Hasi on nema ni becikla...,te tako i ovo;kakve kazne će plaćati oni koji nemaju tv?!

Hrvati a ne Bošnjaci i Srbi,tko ce kone nego svoj svome.

Mi koji ne možemo gledati FTV ovršujemo vlast zbog uskraćivanja informacija

Bit će veselo

Dobrocinitelju Prijatelju moramo li i mi HDZeovci ovo plaćat

čuli velika većina dobit će svi građani ovo je isto koda je napisano svi ćemo umrit malo ko da će ostat

A disu sada Č O V I Ć E V C I,i hoćeteli se usprotivit Sarajevu a i zašto bi kad oni imaju od ovog i te kakao koristi još jedan NAMET.

Di su sad KRADEZEOVCI da nas zaštite od ove napasti iz sarajeva. Ajde zaštitinici hrvata, javite se. Kad se pare pljačkaju i dijele valja vam i crni vrag. Fino se dogovorit oko nameta i pljačke sa SDA-a. Tada vam ne smetaju. Marvo usrana.

nemojte bas svakoj objavi vjerovati ne ide to bas tako

Kako će platit oni koji su nezaposleni i nemaju primanja?Čisto prosipanje sile nad sirotinjom.Država je dužna da ljudima omogući pristojan posao i pristojnu plaću za rad pa tek onda ima pravo tražiti plaćanje nameta.Praktično će ljudi ostajat bez domova da bi eliti platili njihov raskalašeni život.

a dakako bi ivan rogić i slični priživili.

hoću svoj kanal i placat ću hrvatski

Pa ti i ne znaš govoriti hrvatski,to će ti biti isto ko i strani.

Ti kao znaš hrvatski, onnda nije " ko" nego kao

A zato se dize kat na sudu

pa kriminal je u porastu zato se diže

I onima u sarajevu pa ovima u ljubuskom - okanite se sirotinje.

Sjecam se 95 god dosa s terena kuci policija i sudstvo.Ma šta radite Pljene televiziju ma šta pobogu. Stari pokojni nesto potpisa dali mu nema on pojma šta Preblatu na Bhrt. E cekaj der malo opa kad i bizanija ujti ce im bit opet sta platit nit ko gleda nit signala ima

Neman tv.slusam radio ljubuski

kat se nedize na sudu zbog preolata ftv nego zbog kazni zaboravljeni branitelji bijaca

Temeljem čega je FTV zatražila ovrhu? Temeljem platnog naloga koji šalje ovršenicima sa zakašnjenjem od 10 godina. Narod treba znati da platni nalog nije vjerodostojna ovršna isprava kojom se ovršuje račun ili pokretne i nepokretne stvari. Zato su svi oni koji su dobili prijedlog za ovrhu trebali u roku 8 dana podnijeti prigovor sudu a ne bacit prijedlog za ovrhu u smeće.Jedino tako su mogli osujetiti takve pokušaje za naplatu i ostaviti da ovršitelj pokuša u parničnom postupku da dokaže da je netko dužan FTV-u, da netko posjeduje televizor i slično.

Nemaju zakonsku osnovu za ovrhu vjerojatno je ovo slučaj da se nije na vrijeme uložio prigovor

Ovo vijest je jedna od predizbornih šupljaka koji imaju cilj dodatnog plašenja i stvaranje pritiska na narod da ponovo suprotno svojoj savjesti glasa za "naše drage dobročinitelje"koji bi nas "spasili" od nameta koji nemaju pravnog uporišta!

El Mudžahid u Konjicu oko 1.10. tako da raja nije više g.upa

televiziju triba placat ko registraciju za auto tamo je kubikaza a ode velicina televizije nemore ona od 50 centi bit ko ona od 2 metra dakle velicina ekrana na prvom mistu

haha naj pametniji prijedlog ikada što se tiče tih dimenzija,gabarita i tako to, pa danas vecina ima kablovsku tv a BiH i nema državnu TV kakvo plaćanje

Samo u Ljubuškom od islamista osvojeni Trgocoop Platnara Famos Vitinka Soko Unis Žitopromet...zapaljeni Duvanjska Plantaža ...

Dok sam ja kupija po vitini.svak je plaća, sad je demokratija nemorate više

Samo REVOLUCIJA !

za misec dana osvoji pa se onda pitaj,klošaru

nisu hrvati revolucionaran narod,samo šute,mrmljaju u kavani i onda zaokruže za HDZ

Koji sudac placa ftv

Alaj volim kad godina izda sve poskupi pojeftini pi.z..da
Živija HDZ SFRJ NDH UKV SSB ojha

Koja logika da ako neko placa HOME tv kakva onda preplata nek je placa HT Mostar

zna li itko čemu služi takozvani radio herceg bosne i zašto se financira našim novcem

Općinski sud u Ljubuškom ovršuje zbog neplaćene pretplate FTV-u!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari