Policija u jednom danu zatekla deset migranata

ljubuski.info

Sve više migranata zatekne se svakodnevno na području Zapadnohercegovačke županije. Tako je, tijekom ponedjeljka, deset migranata zatečeno na području Zapadnohercegovačke županije, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a ZHŽ.

Četiri migranta zatečena su u pojasu Graničnog prijelaza Gorica u Grudama od kojih su dva iz Irana s valjanom potvrdom o iskazanoj namjeri za podnošenje zahtjeva za azil, jedan migrant iz Turske s putovnicom te jedan iz Iraka kojemu je istekla potvrda.

Istog dana, točnije u 22:15 sati u Ulici Antuna Mihanovića u Širokom Brijegu zatečena su tri ilegalna migranta iz Irana koji nisu imali valjane potvrde o iskazanoj namjeri za podnošenje zahtjeva za azil te su zbog toga prenoćili u prostorijama Policijske uprave Široki Brijeg nakon čega su u utorak ujutro proslijeđeni Terenskom uredu za strance u Ljubuškom, izjavio je Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a ZHŽ.

Potvrdio je da su istog dana još dva migranta iz Irana s valjanom potvrdom zatečena na području Ljubuškog te jedan migrant iz Libije u mjestu Vir kod Posušja.

Iz policije je kazano da su ovakvi događaji sve učestaliji zbog povećanog broja migranata koji dolaze u BiH te da policijski službenici svakodnevno na području ZHŽ zateknu migrante.

bljesak.info

Glas naroda

Pažnja radar nenajavljeno snima kod starog bazena za vodu u D. Radišićima.

eto kakva je granična služba i policija vršljaju po hercegovini i niko ništa totalno nesposobni

vlast je za te ljude primila pare i pustila ih da lutaju okolo

Sve je to naša rodbina iz Irana!
Tako su i nas prije 300-400 godina tadašnje političke strukture Irana i islamski osvajači progonili da idemo u svijet.
Nismo odavde od pamtivijeka,oduvijek nas je neko progonio zbog kršćanstva i neistomisljenistva da idemo dalje.
Sve te obitelji koje iskazu poštene namjere treba primiti k’o svoje.Praznih kuca kuca odreda u svakoj župi,nema u njima k’o zivjeti,polja neobrađena.Trebizat teče i čeka da da život urodu u poljima.Za sada samo sluzi za fotografiranje krajobraza.
Pametna je Angela,treba primit sve koji hoće raditi.Primanje pomoći je samo privremena socijalna kategorija.
Čudi me da stranka na vlasti neda ljudima papire,glasali bi za njih.
K’o je nepismen neka ide u školu,ima u nas ona “Nikad nije kasno”
Prazan trbuh ne pozna pojam granice.
Nase treba “potrati” u svit,izbjeglice dobro nam došli?!Jedino tako partija može ostati na vlasti još dugi niz godina.Eto,da ne bude nismo znali,niko nam nije rekao!

Tko je za ove emigrante neka ide kod njih pa dovede onoliko koliko mu ih treba,ljudi se ovako pate i lutaju od mila do nedraga.

svi neoženjeni trebaju uzet jednu ženu bar da se skrase jer inače će ostat bez potomstva-one su dobre žene šute i rađaju

Terenski ured za strance u ljubuskom ? U ratu zatvori, sad terenski uredi. Opet ce neko u zatvor. Sto ga nisu uzeli sirokobrizani. U ovaj [ * neprimjereno * ]i ljubuski dobija samo [ * neprimjereno * ]. Kad ga mi preuzmemo biti ce druga prica. U njega ce se ulaziti sa dozvolom. Uspjeli su nas isprovocirati, a to im nije trebalo. SAMO REVOLUCIJA.

Nema žena,u tom i je kvaka,njima je rečeno da je u EU,osim Hrvatske,Bugarske i Rumunjske,sve popločano zlatom i ženu mogu uzet koja im se svidi,ovo zadnje je jedino blizu istini.

oni dolaze zbog adeze blagostanja a bolje sve znaju internetom nego mi od adeze medija izvarani
treba doć iz sirije sirija nije u čapljini

Policija u jednom danu zatekla deset migranata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari