U četvrtak skup o kreiranju politike razvoja sektora kamena

ljubuski.info

Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju i stručni skup "Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Zapadnohercegovačke županije" - važnost kreiranja politike razvoja za brži rast sektora kamena, održat će se u četvrtak u Općini Grude.

Cilj je službena uspostava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje ZHŽ-a, nakon čega će se na stručnom skupu podržati rasprava o sektoru kamena na području te županije, problemima, potrebama te prilikama za zapošljavanje.

Medijima bi se trebali prethodno obratiti LEP koordinatorica iz Međunarodne organizacije rada Amra Selesković, načelnik općine Grude Ljubo Grizelj i predsjednik udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar Tomislav Majić.

Događaj je organiziran u okviru projekta "Zvuk kamena"- partnerstvo za zapošljavanje ui sektoru proizvodnje i prerade kamena koji financira Europska unija, a u partnerstvu s LiNK-om, J.U. Službe za zapošljavanje ZHŽ-a, općine Grude, drednje strukovne škole Posušje, VMS d.o.o. Posušje, Plava vječnost d.o.o. i udruge "Zvuk kamena".

Glas naroda

kakvog kamena pa sve ste rayrovali ili samlili u smilje

U četvrtak skup o kreiranju politike razvoja sektora kamena
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari