Koja je to "Europska mladež"?

ljubuski.info

Koalicija Hrvatsko zajedništvo rezignirana stanjem u kojemu se nalazi mlada populacija, koja nije uz skute predsjednika Mladeži HDZ-a BiH i koja, nažalost, ako ne uzme stranačke iskaznice stožerne stranke u Hrvata, teško ili nikako dolazi do zaposlenja, ovim priopćenjem za javnost reagira na pokušaj Mladeži HDZ-a BiH da se postavi kao ona koja je jedina za europsku budućnost BiH i koja jedina ima ekskluzivno pravo govoriti u ime cjelokupne hrvatske mladeži.

U svome hvalisavom priopćenju o održanoj 10. sjednici Predsjedništva u Brčkom, oni navode kako su razmatrane aktivnosti (…) za održavanje druge Međunarodne konferencije Mladeži HDZ BiH pod nazivom "Europska mladež". Izvanredan naslov konferencije, samo nam nije jasno jesu li ovim mislili i na onu hrvatsku "europsku mladež" rasutu diljem zemalja EU-a i još dalje, koja je bila primorana iseliti zbog loše politike i nikakvoga odnosa prema onoj populaciji mladih koja ne misli kao predsjednik Stožerne stranke i predsjednik M HDZ-a BiH (ta, što oni imaju misliti kada oni misli za sve!).

Koalicija Hrvatsko zajedništvo želi ovim skrenuti pozornost javnosti kako ima i onih mladih koji se ne slažu s takvom politikom (pa i po cijenu da ne budu "udomljeni" u JP EP HZ-HB ili druga "lezilebaroška" poduzeća).

Stoga dobronamjerno poručujemo Mladeži HDZ-a BiH: ni ostali mladi izvan vaše organizacije nisu kužni; ne izbjegavajte ih, borite se i za njihove interese jer, ako ste pobornici demokracije koja podrazumijeva različitost u mišljenju, dopustit ćete kako ima i onih koji se ne slažu s aktualnom politikom. U protivnom, morat ćemo uskoro i mi organizirati konferenciju istoga naziva koja bi se održala u Muenchenu, Stuttgartu, Frankfurtu ili u nekome irskom gradu, kamo je iselilo najviše mladih iz BiH!

Hrvatsko zajedništvo

Glas naroda

Još malo pa ce Velikom vodji štafetu trčat strašno koji uvlači[ * neprimjereno * ] a mladi svašta

To mu nebi bilo mrsko da se pod bijelim brijegom organizira slet mladosti za svoj rođendan a mlade kradezeovke nose štafetu čovićevim stazama privatizacije

A tko je predsjednik mladeži

debeli landeka, markotić, grbavac, i druga b agra.Eto to je mladež krade zea.

sve su to mlade [ * neprimjereno * ]čine i lažnjaci dezerteri šljam ko što su i ovi stari koji su im uzor

budući mali Staljini ali ne zna se hoće li imati vremena.

Koja je to "Europska mladež"?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari