Bandić obećao pomoć civilnoj zaštiti i vatrogascima u ZHŽ

ljubuski.info

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i zamjenica gradonačelnika Olivera Majić u zagrebačkoj Gradskoj upravi su primili ravnatelja Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije Dragu Martinovića.

Tema sastanka bila je uspostavljanje suradnje u području zaštite i spašavanja i vatrogastva između Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije i Grada Zagreba i mogućnosti stručne i materijalno-tehničke pomoći službama zaštite i spašavanja i vatrogastva Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije od strane Grada Zagreba.

Na početku sastanka ravnatelj Martinović, zahvalivši se na prijamu, upoznao je domaćine o samom načinu rada, funkcioniranja, ustroju i nadležnostima Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije, kao i cjelokupnom sustavu zaštite i spašavanja u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Ravnatelj Martinović je istaknuo nedostatnu opremljenost, ali i nemogućnost redovite obuke i uvježbanosti službi zaštite i spašavanja, kao i vatrogasaca.

Gradonačelnik Milan Bandić i zamjenica gradonačelnika Olivera Majić izrazili su spremnost za stručnu i materijalnu pomoć sustavu zaštite i spašavanja, a samim tim i vatrogastva u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Glas naroda

Moj Martinoviću di ćeš u pregovore bez savjetnika Milijana Nakića piši propalo.

šta si dosad radio martinoviću na putovanjima koje država plaća pa sad prosiš valjda si plaćen bio da osiguraš uvjete nesposobnjakoviću

Još jedan kanal priliva novca za predstojeće izbore HDZ-u i kupovini glasova.

Ne uzimajte nista to djete komrovca ce va sve naplatit kad tad

Kad su pare u pitanju valja i stranka Bandić 365. Koga ćete vi spašavat i zaštićivati? Samo foteljaše u Elektru i ostalim javnim poduzećima. Izumili toplu vodu sa civilnom zaštitom

Što pitate u Bandića, pitajte u Plenkovića, on je HDZ.

Druže Milane hvala ti u Ime svih Ljevičara BiH

Da mi je znati koga ce oni zastiti kada ispadaju prosci i kad isprose nesto onda slikanje i prikupljanje poena. Ko od sirotinje tu radi?

Bandić obećao pomoć civilnoj zaštiti i vatrogascima u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari