Crveni križ ZHŽ dobio neočekivanu donaciju

ljubuski.info

Tvrtka "Podravka" donirala je Crvenom križu Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) 1.500 kilograma rajčice, u sklopu veće donacije za cijelu Hercegovinu, rekao je predsjednik županijskoga Crvenog križa Josip Zelenika.

Dobili smo neočekivanu donaciju od Podravke i moram istaknuti da mi je jako drago zbog tog. Riječ je o velikoj tvrtki i iznimno je zadovoljstvo znati da jedan takav gigant prepoznaje naš rad, rekao je Zelenika.

On dodaje i da će Crveni križ ŽZH donaciju proslijediti dalje.
U dogovoru s Podravkom, već smo kontaktirali staračke domove i dječje vrtiće u našoj županiji. Njima ćemo donirati rajčicu koju nam je Podravka ustupila, kao i drugim građanima, rekao je Zelenika, dodajući kako će donacija stići u skladište Crvenog križa u Ljubuškom do kraja tjedna.

Inače, Crveni križ u ŽZH iznimno je aktivan i jedna je od boljih organizacija Crvenog križa u FBiH. U osam mjeseci 2018. godine prikupili su oko 950 doza krvi kroz organizirane akcije darivanja.

FENA

Glas naroda

Ja vijesti.

prodana na pijaci u čapljini ova donacija

... ovo je odgovor Podravke ... za Covic-Pavkovic patku da ce Podravka otvoriti postrojenja u Dolini Neretve ...

A ovaj iznenađen!-:)))) Ta rajčica sigurno puca od zdravlja pa je ne bi bilo loše podijeliti na domjencima stožernih rvatina da ih proćera.

Više od pedeset godina PODRAVKA kao i sve velike tvrtke iz drage nam RH ovdje prodaju svoje proizvode znači Isisavaju i posljednju marku a ne ulažu ništa u ovu regiju. Sad dadose tonuipol paradajiza i to vjest zbog njihove dvolicnosti Podravku sam zamjenio za Vitaminku iz Banja Luke umjesto Kraša kupujem sve od Takova Svilsona iz Gornjeg Milanovca i tako redom umjesto Franka Brazil kava Madjarski Cips. Poštovani moji sunarodnjaci svi nas izrabljivaju odnose i posssljeddnju marku. jer mi ne mozemo kupit ništa domaće a budaku se u Prsa Veliki HRVATI a niko ne ulaze u proizvodnju da zadrži bar nešto ovog jasnog Naroda već suprotno tjera ga u Njemačku da zaradi za vegete zejtena pastre itd a uoči izbora kažete Narod sa nekom Tvornicom Podravke u Hercegovini. U znak Revolta Narode u svim trgovackim centrima odbijte kupovati RH proizvode za pola godine bi postigli veliki učinak ovo pišem u dobroj namjeri da se probude naša braća u Zagrebu a oni samo kažu BiH nam je najveći trggovacki partner a gdje si ti u svemu ovom zadnji 28 godina moj Ispraćeni Narode

Kad mrkva stize

Vatreni navijači kradeze partije komunista za izbore

Eeee sta je sta fali kavodi jos soli i udriiiiii

Ovim putem trazim od brace dozvolu da darujemo 5-6tona lubenice isto nemamo sta s njom

nije ovo podravkina roba nego rajčice iz mađarske jer podravka svu sirovinu uvozi iz mađarske a podravina je zarasla u korov a ljudi iz podravine su u mađaeskoj i njemačkoj
dođite u podravinu a rvacka televizija laže za lopova plenkija

Crveni križ ZHŽ dobio neočekivanu donaciju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari