Veselo na prvoj večeri "Pozdrava ljetu"

ljubuski.info

Veselo je sinoć bilo u gradskom parku u Ljubuškom, gdje se održala prva večer "Pozdrava ljetu".

Ovu manifestaciju već četvrtu godinu zaredom organizira Udruga mladih Agape, a ove godine napravili su iskorak na organizacijskoj razini, pa se manifestacija održava dva dana.

Zabava za najmlađe je počela već u poslijepodnevnim satima. Djeca su se zabavljala u Dječjem kutiću pod paskom Marije Mioč iz Dječjeg svijeta, bilo je plesa i igara, a najmlađe su uveseljavale i maskote, dok su se odrasli za to vrijeme šetali kroz park i družili.

Kasnije, kad je pala noć, uslijedili su koncerti i plesnjaci, za svirke uživo pobrinule su se ljubuške glazbene skupine, a posjetitelji su imali priliku na štandovima probati koktele, kao i razna druga pića i jela.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Dogodine to preuzima opcija ko i bozicni sajam

Agape i pozdrav ljetu?

Niđe veze!!!!!

Bravo Marija svaka cast a ti sto govoris nide veze ti si spadalo HDZ ekana

Bolan kakav hdz. Pozdrav ljetu, ti je isto ko i pogani što su slavili sunce, proljeće itd. Htio sam reći agape i ovo događanje nebi tribalo imati nikakve veze. Vidi značenje same riječi agape, možda ti bude jasnije

Veselo na prvoj večeri "Pozdrava ljetu"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari