Pripreme karate saveza regija Hercegovine

ljubuski.info

Karate savez regije Hercegovine u razdoblju od 16. - 21. 08.2018. godine održava pripreme na Buni (Relax Outdoor Centar).

Na pripremama sudjeluju kadetski i seniorski članovi reprezentacije Bosne i Hercegovine, te osvajači svjetskih i europskih medalja, od kojih bismo istaknuli Ivana Klepića, seniorskog europskog prvaka u karateu, zatim Mirnesu Bektaš, osvajačicu zlatne europske medalje do 21 godine, kao i Ivonu Ćavar, osvajačicu seniorske svjetske i europske bronce, priopćeno je iz Karate saveza regije hercegovine.

U priopćenju dodaju kako je cilj priprema jda se sudionici istih kroz kondicijske i karate treninge pripreme za nadolazeća europska i svjetska prvenstva u karateu, kao i međunarodne i domaće karate turnire.

Organizacijom spomenutih priprema i okupljanjem što većeg broja sudionika na istima, Karate savez regije Hercegovine ima za cilj karate kao sport podići na višu razinu u Hercegovini, kao i pomoći mladim karatašima u ostvarivanju njihovih ciljeva osvajanja svjetskih i europskih medalja, što vodi do konačnog cilja - olimpijskih igara.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari