Čović na radnoj večeri s hrvatskim diplomatima

ljubuski.info

Na poziv hrvatskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića, u Mostaru su se na radnoj večeri okupili hrvatski diplomati, članovi diplomatskog kora iz BiH diljem Europe i svijeta.

Na večeri se razgovaralo o trenutačnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, ali i diplomatsko-konzularnim predstavništvima širom svijeta u kojima djeluju.

Dr. Čović je ovom prigodom još jednom istaknuo kako su primarni vanjsko-politički ciljevi BiH na kojima se neprestano i neumorno mora raditi članstva u EU i NATO-u.

Kazao je također kako, iako se nekada na nekom odredištu, kao predstavnici BiH, oni ne čuju dovoljno glasno, moraju biti energični i raditi svoj posao, te će tada biti prepoznati. Istaknuo je i da koliko god im se vrata pojedinih institucija zatvarala, oni ih moraju otvarati, te da vjeruje kako mogu puno toga uraditi za žitelje u Bosni i Hercegovini.

Na kraju susreta, dr. Čović im je poželio mnogo uspjeha u njihovom djelovanju.

hdzbih.org

Glas naroda

Kakva EU i bakrači, ko će primit lopine u svoje redove? Makaki dobročinitelj i družina. Gdje ima što za gepit tu su prvi, kradeze.

... e eee a ko ji ucini diplomatima - eee ... sad bar mogu svome VOZDU kad mu je doslo do grla pritec upomoc ... smijesno .... vide se po ovim potezima da Covic nema vise kuda ... da je istrosen i s ovim obmanjuje javnost "kao ono nesto radi na trecem" ... nigdje veze ... dno dna ...

Sva Hrvatska BiH pamet na jednom mjestu

Zašto Čovika uporno omalovažavate i blatite. Kako možete akademika zvati doktorom. Sram vas bilo uredniče!

To su različite stvari a tvoj jal jwr nisi ni jedno možeš samo dobiti srčani udar

Bravo Covicu

Pošto kilo magle?

udbaški prevarant skupija mladu udbašiju uhljeba

Čović na radnoj večeri s hrvatskim diplomatima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari