Ljubuški kreativci predstavili radove domaćoj publici

ljubuski.info

Da u Ljubuškom ne manjka kreativnosti i maštovitosti, dokazano je na festivalu kreativaca "Živi i stvara u Ljubuškom" održanom u četvrtak u hotelu Bigeste.

Ukupno 10 kreativaca predstavilo je svoje radove, različitih tematika i motiva, koje odlikuje prepoznatljivost izvan granica ljubuškog kraja. Njihovi interesi su raznoliki, a cilj im je jedinstven - ponuditi tržištu vrijednosti u koje su utkali svoje znanje i umijeće dajući novom proizvodu osobni pečat.

Dojmovi su i više nego pozitivni. Osobno, najviše me je iznenadila odlična posjećenost naših sugrađana, koji su se rado odazvali našem pozivu. To nam puno znači, kratko je za prokomentirao Perica Biško, koji je na festivalu izložio 12 pejzažnih fotografija s motivima rodnog grada.

Priliku da se predstavi domaćoj publici imala je i akademska slikarica Tamara Herceg, predstavivši radove iz ciklusa "Gesta gesti grize rep".
Jako mi je drago da je festival kreativaca konačno ugledao svjetlo dana, jer je upravo jedna ovakva manifestacija nešto što je bilo jako potrebno za promociju grada i njegovih građana. Naravno, jako sam počašćena što sam se našla u društvu deset sjajnih kreativaca te se nadam da će ova manifestacija zaživjeti u godinama koje slijede", istaknula je Herceg. Kako nam je pojasnila, kada nije u ateljeu, radi kao prosvjetna djelatnica u ljubuškoj Gimnaziji, ujedno vodi i školu crtanja i slikanja kroz koju se dodatno ostvaruje.

Osim sugovornika, Ljubušacima se predstavilo još osam kreativaca, a oni su: Marijana Pavlović (Beemara), Božana Matić, Glazbena škola Ljubuški, Zdenka Udovičić (Helenas BiH), Josipa i Zlatko Medić (JB Studio Photo & Cinema), klub kulture Libuša, Helena Bilić i Jelena Zadro (LOLA.tees) i Helena Bubalo (cvjećarnica Peek a Bloom).

Osim izložbenog, festival je bio i prodajnog karaktera, stoga su Ljubušaci po pristupačnim cijenama mogli kupiti sve ono što su stvorile vrijedne ruke kreativaca.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list

Glas naroda

HDZ Mladež

Slika korisnika strangelove

Mladež?!

Više ko H-Jugend jedan vođa-jedna stranka

Koliko su poreza platili ovi kreativci?Sve što prodaju je na crno

Mrzim nedjelju. Mrzim kad svane. Mrzim sunce. Mrzim mlade. Mrzim starce. Mrzim modu. Mrzim seljake. Mrzim sve,sve,sve...

Voliš li SDP?

Slika korisnika strangelove

To se trazi, izbaci sve iz sebe

To Periceeeeeeee samo naprid

Volim cvijece volim zivotinje volim ljude volm sunce a i mjesec volim sve sto vole mladi ...... volim i ovu demokraciju i slobodu govora jeli tako ljubuski info.

Pa voliš i HDZ kao i ovi sa fotografije

Ti mora da si titov omladinac skojevac

Ljubuški kreativci predstavili radove domaćoj publici
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari