Ako je i od Marija Karamatića ipak je previše

ljubuski.info

Koalicija Hrvatsko zajedništvo oštro reagira na jučerašnju izjavu predsjednika Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), člana Koalicije predvođene HDZ-om BiH, i izaslanika u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Marija Karamatića koji je gostujući u emisiji Novi dan televizije N1 izjavio kako Hrvati u BiH za predstojeće parlamentarne izbore imaju samo jednoga kandidata, a to je Dragan Čović.

Što se tiče hrvatskoga člana Predsjedništva, mi imamo trenutno neka četiri bošnjačka kandidata za hrvatskoga člana Predsjedništva i jednoga hrvatskoga i ono u što sam ja uvjeren apsolutno ja da će gospodin Dragan Čović dominantno dobiti izbore za hrvatskoga člana unutar hrvatskoga biračkog kurpusa, međutim hoće li to biti dovoljno, to neće odlučivati Hrvati.

Evo još jedanput iz usta Marija Karamatića izlaze laži i obmane kojima je jedina svrha zbuniti i ovako zbunjeni hrvatski narod koji se od blagostanja pod ovom vlašću ušutio i jedva od miline diše, da parafraziramo velikoga Petra Kočića.

Ako je i od Marija Karamatića koji zna često mlatiti ko Maksim po diviziji, ipak je previše i ova njegova izjava nije ni malo bezazlena, kako se na prvi pogled čini.

Otkuda ovome rudarskom tehničaru pravo govoriti o tome tko je čiji kandidat ili mu je to šapnuo njegov šef Krešimir Beljak, po čije mišljenje, općenito o Hrvatima, pa i o onima koji žive preko granice, često zna otići i do "belega Zagreba grada". Sukladno svome zanimanju, Karamatić zna često rovati po terenu koji dobro ne poznaje, ali i bezobzirno vrijeđati sve one koji ne misle kao on, jer BiH bi, zaboga, trebalo izgraditi po njegovoj mjeri! I tko to se ima pravo zvati Hrvatom ako od njega nije dobio "certifikat"?

Hrvatsko zajedništvo želi istaknuti kako je kandidatkinja HDZ-a 1990 dr. Diana Zelenika, Hrvatica koju će hrvatski narod, ali i svi drugi koji žele nove i bolje odnose u BiH, izabrati kao jedinu ženu kandidatkinju za ovu dužnost. Vjerojatno su se neki uplašili kako bi im ona mogla pomrsiti račune pa su pribjegli lažima i obmanama za koje ne očekujemo kako neće biti ni prve ni zadnje u ovo predizborno vrijeme.

O tome tko će i za koga glasovati, znat će se nakon izbora, ali ni sada baš puno toga nije sakriveno, jer ovaj narod zna prepoznati tako potrtebnu promjenu, ali i stvarnu borbu za njegovo dobro od borbe za nečije osobne interese.

Hrvatsko zajedništvo

Glas naroda

Sve je dobro sto Karamatic rekao. Osobno ja glasam za Draganceta jer on je koliko toliko profesionalni "[ * neprimjereno * ]",a ovi su svi pocetnici. Bolje za profesionalca nego za jebivetre

Svi za HDZe i milog vođu.Budi se narode mi smo Draganovi a on je naš.BRAVO KARAMATIĆUuuuuuuuuuu.!!!!!!

On je najbolja antireklama za Dobročinitelja. Samo naprid.

Moj Karamatiću đžaba ti je av av. gotovo je. nema te više priskočili su te neki drugi. kompezacijska

Dobročinitelju nemoj me zaboravit.

Ja te volim dobročinitelju.

Ti si meni dobročinitelju dao legitimno prestavljanje u državnom domu sa 200 glasova.

Ti si meni sve ti mi daješ sve i kad tebe nema teško mi je.Dragi moj dobročinitelju.

što vam je tu čudno, ovi iz hdz-a i ostalih potrčka stalno govore po novinama da su samo oni hrvati legitimni, oni bi da mogu najrađe oduzimali domovnice da se mogu pitati do te mjere, tuđman je djelio domovnice i svi koji su ih dobili su HRVATI jer su to morali i dokazati, lajte na tuđmana ako vam to smeta

Mene samo zanima zbog cega Ljubusaci idju glasat?svi protiv političara a kad dodje taj dan nahrupe na one listice ko mutavi pa nemoj glasat bolan ako nepodrzavas ono sto lazu ako glasas za takve isti si ko i oni ...Iz godine u godinu ista sra.nja isti muta.vci isti problemi...Ko to pokušava promijeniti?NIKO ..

Ko zna taj zna rekao ti je Rojs..ko je jamio jamio ko nije nece ili nezna

Poradi ovakvih kao ova spodoba na fotografiji smo gdje jesmo

Super Mario je u pravu pbijediće Dragan Čović primam opklade

Mi boljega i sposobnijega nemamo na političkoj sceni.
Jedino on još more malo prirat ovoj bagri okonas.
Nisam protiv žena ,volim ih ali nisu dorasle da bi mogle ovo sve izdržat

Minorni političar, njegovo mišljenje uopće netreba uzimati u obzir.

Dragan Čović ne može biti kandidat za hrvatskog člana predsjedništva jer on nije Hrvat već Jugosloven.
I u ovom mandatu nije legalan!

Nije mi jasno zašto pred svake izbore kreću salve uvreda u ionako razbijenom hrvatskom korpusu.
Zar je problem naoraviti predizbore ,i onome tko pobijedi , pokloniti povjerenje hrvatskig naroda .
Aki izgleda da je puno lakse mlatiti praznu slamu i viditi birtijsku politiku , poticati podjele itd .

Ako je i od Marija Karamatića ipak je previše
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari