Održan koncert tenora Mirjana Bukmira

ljubuski.info

Čapljinski akademski glazbenik, tenor Mirjan Bukmir uz pratnju Dubrovčanke Nene Ćorak na glasoviru, priredio je večernji koncert klasične glazbe u Ljubuškom.

Koncert je sinoć održan u Crkvi Svete Kate, a publika je imala prigodu čuti djela F. Schuberta, F.P.Tosti, F.Chopina, L.van Beethovena, I.pl.Zajca, R.Straussa, Fr.Vilhara i drugih.
Program je bio šarenilo, od A do Ž što bi se reklo, obuhvatili smo sve od klasične glazbe, preko napolitanskih i domaćih arija do duhovnih skladbi. Bliži se i dan Domovinske zahvalnosti pa smo stavili u program i našeg poznatog kompozitora Ivana pl. Zajca, odnosno njegovu ariju Juranića iz opere Nikola Šubić Zrinjski, rekao je nakon koncerta Bukmir.

Profesorica Nena Ćorak je naglasila kako je jako zadovoljna reakcijama publike u Ljubuškom, te su se ona i Bukmir zahvalili svima koji su pomogli da se ovaj koncert održi.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Koncert klasične glazbe u Ljubuškom, pjesnički maraton na Hardomilju...ukupno 20 posjetitelja...Sve u svemu: "Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja..."

Održan koncert tenora Mirjana Bukmira
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari