Usvojena metodologija rada lokalnog partnerstva za zapošljavanje u ZHŽ

ljubuski.info

U prostorijama Srednje strukovne škole Posušje održana je u četvrtak, 26.07.2018. fokus grupa i radionica na kojoj je kreirana i usvojena metodologija uspostave i rada lokalnog partnerstva za zapošljavanje ZHŽ-a.

Prezentiran je nacrt Memoranduma o razumijevanju lokalnog partnerstva za zapošljavanje, te uz interaktivnu raspravu sudionika kreirana i usvojena metodologija uspostave i rada lokalnog partnerstva za zapošljavanje.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje ZHŽ-e čine Općina Grude, JU Zavod za zapošljavanje ZHŽ, Srednja strukovna škola Posušje, Udruga "Zvuk kamena" Posušje, KROR d.o.o Posušje, VMS d.o.o Posušje, Plava vječnost d.o.o, Udruženje LiNK Mostar, i bit će uspostavljeno potpisivanjem MoR s ciljem realizacije aktivnih mjera na tržištu rada, te povećanja broja zaposlenih.

Pored predstavnika lokalnog partnerstva na radionici su sudjelovali i predstavnici Općine Posušje.

Ovo lokalno partnerstvo za zapošljavanje je jedno od 19 uspostavljenih u zemlji u okviru projekta "Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini", kojeg Europska unija financira sa 4 milijuna eura a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO).

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Skrivanje sramote koju naplaćuju tufekčići Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Shvatite, Hrvatska nije prijatelj Hrvatima u BiH teolog Dalibor Milas | express.hr
ljubuski.info
Snaga hercegovačke majke Ružica Zeljko
ljubuski.info
A ne, nećemo mi nigdje odavde! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Samoubojstvo glasača Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto