Usvojena metodologija rada lokalnog partnerstva za zapošljavanje u ZHŽ

ljubuski.info

U prostorijama Srednje strukovne škole Posušje održana je u četvrtak, 26.07.2018. fokus grupa i radionica na kojoj je kreirana i usvojena metodologija uspostave i rada lokalnog partnerstva za zapošljavanje ZHŽ-a.

Prezentiran je nacrt Memoranduma o razumijevanju lokalnog partnerstva za zapošljavanje, te uz interaktivnu raspravu sudionika kreirana i usvojena metodologija uspostave i rada lokalnog partnerstva za zapošljavanje.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje ZHŽ-e čine Općina Grude, JU Zavod za zapošljavanje ZHŽ, Srednja strukovna škola Posušje, Udruga "Zvuk kamena" Posušje, KROR d.o.o Posušje, VMS d.o.o Posušje, Plava vječnost d.o.o, Udruženje LiNK Mostar, i bit će uspostavljeno potpisivanjem MoR s ciljem realizacije aktivnih mjera na tržištu rada, te povećanja broja zaposlenih.

Pored predstavnika lokalnog partnerstva na radionici su sudjelovali i predstavnici Općine Posušje.

Ovo lokalno partnerstvo za zapošljavanje je jedno od 19 uspostavljenih u zemlji u okviru projekta "Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini", kojeg Europska unija financira sa 4 milijuna eura a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO).

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari