Gorjela trava i nisko raslinje u Vašarovićima

ljubuski.info

Jučer u vremenu od 16 do 17:45 sati, ljubuški vatrogasci (4 vatrogasca i 1 vozilo) su izašli na intervenciju gašenja požara u mjestu Vašarovići (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožarena je površina oko 4.000 m2.

Prekjučer (subota) u vremenu od 10 do 12 sati, grudski vatrogasci (2 vatrogasca i 1 vozilo) su izašli na intervenciju gašenja požara u mjestu Višnjica (Grude). Gorjela je trava – strnište i nisko raslinje. Opožarena je površina oko 3.000 m2.

Prekjučer (subota) u vremenu od 15 do 17 sati, grudski vatrogasci (2 vatrogasca i 1 vozilo) su izašli na intervenciju gašenja požara u mjestu Tihaljina (Grude). Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožarena je površina oko 5.000 m2.

Jučer u vremenu od 18:30 do 20 sati, širokobriješki vatrogasci (2 vatrogasca i 1 vozilo) su izašli na intervenciju gašenja požara u mjestu Ljuti Dolac (Široki Brijeg). Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožarena je površina oko 500 m2. Poslije gašenja požara, vatrogasci su čuvali požarište kako se požar ne bi ponovo aktivirao i proširio u obližnju šumu.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

dali je mercedes 111 gasio požar on je jako unčikovit ko kanader

Dali je trava zelenkaste boje sto asocira mirisom i izgledom na indijsku konoplju

Hocemo li se ikada moći zahvaliti tim hrabrim vatrogascima.. toj HDZ mladeži što riskiraju živote da bi mi mirno spavali ..
Vi ste naši heroji

ko pali dabogda ga Bog spalio

gdje su varšrovići

v
ašarovići su u evropskoj uniji već

Gorjela trava i nisko raslinje u Vašarovićima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari