Brojni pretresi i uhićenja u Studencima

zgrada

Temeljem operativnih saznanja da se više osoba sa šireg područja općine Ljubuški bavi kaznenim djelima neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga kao i lihvarstvom PU Ljubuški zatražila je od Općinskog suda u Ljubuškon nalog za pretres više objekata u mjestu Studenci.

Temeljem naloga za pretres policijski službenici PU Ljubuški jutros rano počeli su vršiti pretres obiteljskih kuća i pratećih objekata koji su u vlasništvu I. K. (37) i M. K. (35) iz Studenaca. Izvršenim pretresom pronađena je određena količina opojne droge (nekoliko stabljika indijske konoplje i određena količina marihuane), nekoliko komada vatrenog oružja kao i rokovnik s popisom osoba za koje se opravdano sumnja da su žrtve lihvarstva a slobode su lišeni I. K. (37) i M. K. (35) iz Studenaca kao i D. J. (38) iz Čapljine.

Nad uhićenima I. K., M. K. i D. J. vrši se kriminalistička obrada a istragom će biti obuhvaćeno još osoba, tako da očekujemo da će se tijekom dana izvršiti pretresi kod još nekih osoba iz krim miljea.

U ovoj akciji sudjelovao je veliki broj policijskih službenika, uključujući i pripadnike Postrojbe za potporu.

„Uprava policije MUP-a već dulje vrijeme dokazuje da ima snage i volje suprotstaviti se svim vidovima kriminala, a i ova akcija pokazatelj je da nema nedodirljivih“, povodom ove akcije izjavio je policijski komesar gosp. Zoran Galić.

13:15 h Vezana vijest

Policijski službenici PU Ljubuški lišili su slobode i V. DŽ. (38) iz Ljubuškog te će se i nad njim izvršiti kriminalistička obrada. V. DŽ. također se dovodi u vezu s gore navedenim kaznenim djelima.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari