Čović traži istragu o krivotvorenju dokumenta o putovanju u Rusiju

ljubuski.info

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović očekuje kako će nadležne institucije provesti istragu o tome tko je krivotvorio dokument iz Predsjedništva kojim se javnost dezinformira da je on boravio u službenoj posjeti Rusiji i pratio utakmicu Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu o trošku BiH, te odgovorne za to kazniti.

Moje kolege Mladen Ivanić i Bakir Izetbegović suglasile su se da usvojimo zaključak da nadležne institucije provedu istragu o tome tko stoji iza krivotvorenog dokumenta i da se o rezultatima istrage izjasne u roku od 30 dana, rekao je Čović, dodavši da će na narednoj sjednici Predsjedništva tražiti informaciju o tome dokle je došla istraga.

Čović je kazao da je i ranije bilo dezinformacija i neistina koje nije demantirao, ali da je posljednje plasiranje neistina prešlo mjeru koja ne šteti više samo njemu kao pojedincu, nego i Predsjedništvu i samoj BiH.
Kada netko to uradi u instituciji Predsjedništva, možete misliti što je moguće uraditi u nekim drugim institucijama, ocijenio je Čović.

On je dodao da očekuje da će istraga dovesti do sankcija za one koji su zloupotrijebili svoj položaj u Predsjedništvu i krivotvorili i u javnost plasirali lažni dokument.
Ljudi koji su u Predsjedništvu ranije sudjelovali u nekim sličnim radnjama prošli su bez ikakvih sankcija. Stoga sam inzistirao da se ovaj put uključe institucije izvan Predsjedništva koje moraju naći načina da otkriju s čijeg je računara to urađeno, tko je dezinformirao javnost i, naravno, da se traže sankcije, zaključio je Čović.

Tužiteljstvo BiH otvorilo istragu o tome tko je autor krivotvoreno dokumenta iz Predsjedništva BiH da je Čović boravio u službenoj posjeti Rusiji od 25. do 27. lipnja, te da je pratio utakmicu Hrvatska-Island na Svjetskom nogometnom prvenstvu o trošku BiH.

Dnevni avaz

Glas naroda

Ovo treba istražiti kao i sve one afere oko druga Čovića

čoviću koliko si puta bosnu i hercegovinu u zenici gledao i dres obukao, bio bi red koliko si novca naplati i koje si funkcije obnašao, malo licemjerno od tebe ali neka tebi na dušu ako je imaš

Nestaće dokumenti kao i na suđenju

Dosad je svaki put bija oslobođen optužbe tako će i sad bit

Samo je jedan dobročinitelj

Mogu šta hoće

isto će ga rak izist

U EU nećemo za 50 godina tko preživi pričat će o ovim likovima

U Evropu nećemo nikad možda nitad

odnio vitar.

Zanimljivo kako se bore da uđu u Parlament mrske im države

Bravo Čoviću ne skidaj Hrvatski dres sa sebe

Treba njem zatvorsku košulju obuč ne dres

Dobrocinitelju Prijatelju ne valjaju Gluposti uzalud mazes Oči svom ispacenom Hrvatskom Puku

zar čović i bizon nisu već u zenici ko i sanader svi oni nose kockice a opuljali su rvacku i onaj horvatinčić
oni sramote hrvacku i hrvacki dres

da sam se osobno potkozio ko i mili vodja ne bi ni ja nigdje isa o drzavnom trosku.bize kako neki mogu u rusiju a ja ni na more.

Dakle one optužbe do sada su sve istinite,čim dotični nije istraživao tko to laže na njega. U laži su kratke noge,,

stvarno mi nije jasno sto ste se uvatili DOBROCINITELJA,nezz kako vam pada na pamet da taj moze o trosku drzave otici u rusiju i glumiti velikog hrvata..ako je neko posteno obogatio sa svoji 10prstiju onda je to drug covic..ovo ce vam svi svecenici potvrdit,ZIVIO DOBROCINITELJU

Dragan traži istragu o dezionformaciju o njegovom putovanju.
E pa i ja sav Hrvatski narod tražimo istragu o neispunjenim obećanjima koje ne mogu ni nabrojati i tražim istragu i pozivam sve policijske agencije vezane za skrnavljenje toka rijeke Radobolje da se istraži ko je to i po čijem nalogu uradio. A Radobolja Nije ni moja a ni tvoja Dragane. Već svih nas.

Čović traži istragu o krivotvorenju dokumenta o putovanju u Rusiju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari