"Dream Team Babe" iz Ljubuškog opjevale Vatrene

ljubuski.info

Uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, slavi se diljem svijeta i na različite načine. Nakon sinoćnje pobjede nad reprezentacijom Engleske, slavilo se do ranih jutarnjih sati. No, dok su jedni pjesme pjevali, drugi su ih cijelu noć osmišljavali.

I ovoga puta, "Dream Team Babe" iz Ljubuškog oduševile su svojom pjesmom. Već jutros, svjetlo dana ugledala je njihova nova pjesma posvećena "Vatrenima". Pa tako "Babe" u isti glas pjevaju:
Svanuo je i taj sretan dan, za Vatrene tako predivan. Pobjedu su oni zaslužili jer su stvarno, stvarno dobri bili. Subašiću, Mandžukiću, Perišiću, oj, Modriću zlato moje kopačke ti dobro stoje. Svi u kockicama, ne zna im se broj, Vatreni su tu, tu uz narod svoj..

Nako gledan one mladiće, igraju, to vole, to im je posa, pa kažen, neka im nešto ostane u životu i od ovi baba - nu, šta su ove starice iz Ljubuškog napravile za nas mlade sretno i ponosno rekla nam je baba Nada.

Inače, Dream Team Babe iza sebe imaju snimljeni album, trenutno se emitira njihova reklama za Afričku šljivu, a organiziraju i manifestaciju "Dream Team Babe i prijatelji".

Naša TV

Glas naroda

Dobre BABE dooobreeeeee!!!!!!!¡!

Svaka cast na pjesmi i tekstu bravo !! Samo pozitiva i samo naprijed vatreni mi smo pobjednici !!!

jedna odbaba drim timengleska je vele sila hrvatska ih pobjedila

nedaj bože da nam i ovo HDZ pokvari jer oni su majstori za uništit što očima vide
držite dalje HDZ od repke-adeze je zlo veliko

pokvarili su vec....i u nas i hrvatskoj...volim hrvatsku vise neg sebe il ista na svitu...repka je vec prvak svita.....al da sam mjesto njih samo bih dao izjavu predajemo pehar francuskoj zbog nasih politicara i napustio teren..jedino ih tak mogu smjenit...ak osvoje 2-3 dana gungule i bizi narode...gledaj iz frankfurta tugu vam

Dobrog novinara ženi ni prezime nisu napisali kako triba Lauš kao da je sa miseca pala pa nije čula za Lauc.

TOTOTO BABUSKE

"Dream Team Babe" iz Ljubuškog opjevale Vatrene
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari