Ponovno odlučivanje o pritvoru Ljubušaku koji je prijetio ubojstvom tužitelju

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom uvažio je žalbu Županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu i ukinuo rješenje suca toga suda kojim je odbijen prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom Z.S. (44) iz Ljubuškog zbog prijetnji Županijskom tužitelju ZHŽ i članovima njegove obitelji te će se o prijedlogu Županijskog tužiteljstva ponovno odlučivati, potvrđeno je iz Tužiteljstva ZHŽ.

Z.S. se sumnjiči da je u više navrata od 25. lipnja 2018. do 3. srpnja 2018. godine preko tužiteljevog brata i njegov majke prijetio tužitelju da će ga ubiti.

Prijetnje je upućivao pokazujući pištolj i govoreći tužiteljevom bratu da će ga upoznati s osobama koje su sposobne svašta učiniti, dok je njegovoj majci govorio da je vidio njezinog sina s trudnom suprugom dok je prelazio ulicu i da ga je mogao udariti vozilo, što nije učinio, ali bi mogao. Pretresom obiteljske kuće kod osumnjičenika je pronađeno više komada vojnog streljiva, koje mu je privremeno oduzeto, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Komentari

ma ovi sudovi sve je to mafija ako imas pare nema sudjenja ako nemas ima zatvor sve je to banda

golf 4 crni molimo da se preparkira smeta pri izlazu

Ponovno odlučivanje o pritvoru Ljubušaku koji je prijetio ubojstvom tužitelju

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari