Pet intervencija ljubuških vatrogasaca

ljubuski.info

Prekjučer u vremenu od 15:40 do 20 sati, ljubuški vatrogasci (8 vatrogasca i 4 vozila) su intervenirali na gašenju požara u mjestu Crveni Grm (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje.

Prekjučer u vremenu od 20:20 do 21 sat, ljubuški vatrogasci (4 vatrogasca i 1 vozilo) su izašli na intervenciju na gašenju požara u mjestu Studenci, put za Kravicu (Ljubuški) . U međuvremenu su mještani ugasili požar. Gorjela je trava i nisko raslinje, opožarena manja površina.

Jučer u vremenu od 12:55 do 13:55 sati, ljubuški vatrogasci (3 vatrogasca i 1 vozilo) su intervenirali na gašenju požara u mjestu Žabar (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje.

Jučer u vremenu od 15:40 do 16:30 sati, ljubuški vatrogasci (4 vatrogasca i 1 vozilo) su intervenirali na gašenju požara u mjestu Veljaci (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje.

Jučer u vremenu od 16:50 do 18:50 sati, ljubuški vatrogasci (4 vatrogasca i 1 vozilo) su intervenirali na gašenju požara u mjestu Veljaci (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje, priopćeno je iz Uprave Civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije..

UCZ ZHŽ

Glas naroda

pa što ako su ugasili to im je posa

Svaka čast momci Bog vam da zdravlja i što manje intervencija

Cova vode nam na bijaču dovezi

nije domene stari dotra bi ja da da šef bajto

Sad će mo pisat koliko su pekari kifla napravili, koliko su doktori pacijenata primili.. Oni ugasili 2 drače i to je vijest.

Bome ču ga uškopit, al opet nije do Bajte neda Nevnko .

Bolan nije problem ugasit,naši vatrogasci su uvik spremni,nego problem je što su isto siročići na ostale DVDove.kolko se po.ždere i popije na potpis mogli bi se ljudi opremit.

za gosta koji kaze da smo ugasili dvi drače dabogda tebi gorilo pa ti gasi bez nas

Salio se covjek,sta se palis odmah...

Pet intervencija ljubuških vatrogasaca
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari