Poznati detalji nesreće u Čapljini

ljubuski.info

U mjestu Gnjilišta kod Čapljine, na lokalnoj cesti Gnjilišta - Čeljevo, preksinoć u 21 sat dogodila se prometna nesreća u kojoj je život izgubio Frano Šošić (51) iz Prologa kod Ljubuškog.

Nesretni Šošić nalazio se na mjestu suvozača u Golfu 3 kojim je upravljao njegov sin Vedran (20), koji je pod još neutvrđenim okolnostima, u jednom trenutku, izgubio kontrolu nad volanom, nakon čega je automobil sletio s ceste te se prevrnuo na krov.

Iako su odmah u pomoć priskočili mještani, koji su pozvali Hitnu pomoć Doma zdravlja Čapljina, Šošić je na mjestu podlegao te je dežurni liječnici mogao samo konstatirati smrt.

Očevid su obavili pripadnici Policijske uprave Čapljina, a dežurni tužitelj naložio je obdukciju smrtno stradalog muškarca. Također, naloženo je uzimanje uzoraka krvi i urina, dok je automobil prevezen u krug PU Čapljina radi neophodnih vještačenja.

Poduzete su i sve druge nužne mjere i radnje radi potpunog rasvjetljavanja okolnosti ove tragične nesreće.

Bili na svadbi

Neslužbeno se saznaje da su Šošići bili na svadbi bliskih rođaka i da je iz nepoznatih razloga sin povezao oca do rodbine u mjestu Trebižat, u namjeri da se on vrati na svadbeno veselje.

Kako su kazali mještani Čeljeva, sin vjerovatno nije poznavao lokalnu cestu kojom se zaputio, koja je prepuna krivina.

Komentari

Drugi put kad pisete clanak malo se vise informirate,niko od mjestana nije dosao 40minuta pomoc stradalima,malo vam je informiranost klimava,to bi tribali napisat da nikog nije bilo 40minuta

Poznati detalji nesreće u Čapljini

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari