HRS predao liste za Opće izbore 2018.

ljubuski.info

Izaslanstvo Hrvatske republikanske stranke jučer je u Središnjem izbornom povjerenstvu u Sarajevu predalo kandidacijske liste za predstojeće Opće izbore u BiH koji su zakazani za 7. listopada.

Hrvatska republikanska stranka na izborima će se natjecati na razini Skupština HBŽ - a, ZHŽ - a i HNŽ - a te za Zastupnički dom Parlamenta FBiH.

Na listama se, uz članove HRS-a, a kako je poznato od ranije, nalaze i članovi Udruge Hrvatska zvona te Čapljinske neovisne stranke.

Nositelj liste za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije je Slaven Raguž, dok je iz ove županije nositelj liste za federalni Parlament Slaven Bevanda. U izbornoj utrci, listu za Skupštinu Zapadnohercegovačke županije predvodi Darko Kvesić, dok federalnu listu iz ove županije predvodi profesor Mladen Kožul. Kandidacijsku listu za Skupštinu HBŽ - a predvodi Krešimir Tabak, dok listu za Zastupnički dom Parlamenta FBiH iz ove županije predvodi Ivan Bebek.

HRS se potrudio ponuditi kvalitetne liste s mladim i perspektivnim ljudima, a od birača očekujemo da glasuju po svojoj savjesti. Ako je narodu loše, glasat će za promjene, no s druge strane, ako mu je dobro, neka bira ponovno iste.

Hrvatska republikanska stranka

Glas naroda

Stara priča mostar i široki brijeg skupila se trojica te odtedila dvojicu jadna majko

Samo neka nije HDZ

Podrška do neba

samo novi, stručni i mladi ljudi mogu donijeti boljitak našem narodu. Imate moj glas

HRS predao liste za Opće izbore 2018.
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari