Osumnjičeni za trgovinu drogom i policijski inspektor ostaju u pritvoru

ljubuski.info

Nakon što je Vrhovni sud FBiH djelomično uvažio žalbe branitelja, Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Širokom Brijegu je ponovno produljilo pritvor Ž.M. (43), T.I. (49), I.A. (37), J.P. (41), I.K. (43) osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih tvari i T.P. (39) osumnjičenom za odavanja službene tajne, izjavio je Josip Aničić, Viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti ŽT ZHŽ.

Nakon ponovnog odlučivanja, osumnjičenici i dalje ostaju u pritvoru, u koje se nalaze od 26.4.2018. godine, izuzet I.K. (43) koji se nalazi od 28.4.2018. godine.

Dana 22.5.2018. godine, Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu uz prijedlog za produljenje pritvora dostavilo je materijalne dokaze kao i iskaze svjedoka na kojima je temeljilo svoj prijedlog za produljenje pritvora.

Ž.M. sumnjiči da je tijekom 2016. godine, s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi, organizirao grupu ljudi za počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Pripadnici grupe postali su T.I., I.A., J.P. i I.K., koji su kontinuirano nabavljani i prodavali kokain i marihuanu osobama s područja Ljubuškog.

J.P. se sumnjiči i da je u svojoj obiteljskoj kući neovlašteno držao pušku M48 i municiju.

T.P. se sumnjiči da je kao službena osoba pribavljao podatke koji su službena tajna, s ciljem da takve podatke preda osumnjičenom T.I.

Glas naroda

Ne pustajte ih dok izbori ne prodju....ha ha ha ha...

Je li [ * neprimjereno * ] na slobodi

[ * neprimjereno * ] jede PASTRVU i pije bevandu

Cuvaj se eto TORE u sator

Teška Situacija za veći broj na Slobodi. Stranu ko Ovca od noža kad ce ih Majka SIPA Sklapati za Kulu

Slabi krompiri ove godine

U povjesti jedne policije nije dosad bilo Ministar nonstop u pogresnoj strani ta ima još ministara ne piše se onjma kao o yzdravku borasu .sramota 21 st.

koliko vi promovirate gospodina Borasa a da niste niti svjesni.
Ili vas je dobro platio ili imata nekih afera di triba pomoć.

Za daleko! E moj žalosni ministre dokle je došlo da sam sebe nazivaš gospodinom.Jadno do bola!!

pomladiše ovog Ž.M za jedno 10 godina

Igra " gluvi telefona " ...

Osumnjičeni za trgovinu drogom i policijski inspektor ostaju u pritvoru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari