Savezna vježba gorskih službi spašavanja Bosne i Hercegovine

ljubuski.info

U Parku prirode "Hutovo blato" 23. i 24. lipnja 2018. godine održana je Savezna vježba gorskih službi spašavanja Bosne i Hercegovine.

Ukupno 72 sudionika vježbe simulacijske vježbe vršili su potragu zajedno s potražnim psima, dronovima, roniocima, tragačima na vodi…

Prvoga dana, jedanaest spasilačkih službi Saveza gorskih službi spašavanja Bosne i Hercegovine, Federalne uprave civilne zaštite, pripadnici Parka prirode "Hutovo blato", policijski službenici iz Čapljine, PVP Čapljina, DVD Stolac, CZ HNŽ, FPMOZ, simulirali su potragu za dvojicom nestalih ribara.

Na vježbi su sudjelovali i pripadnici GSS Grude, GSS Ljubuški, HGSS Posušje, te ISS Mostar, GSS HBŽ, GSS Ilidža GSS Novi Grad Sarajevo, HGSS Mostar, GSS Srebrenik, HGSS Čitluk, i HGSS Čapljina, kao domaćin.

Ovoj potrazi na terenu prethodila su predavanja koja su nastavljena i drugog dana u nedelju, 24.06.2018. godine, sa vježbama u NICS-u (Napredna regionalna koordinacija u nesrećama) i radom sa GPS uređajima.

Uprava civilne zaštite ZHŽ

Glas naroda

Disu ljubuski GSS ovci ili ih je strah užeta.

Savezna vježba gorskih službi spašavanja Bosne i Hercegovine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari