Ministar Bukvarević podmetnuo kukavičje jaje u parlamentarnu proceduru

ljubuski.info

Branitelji objavljuju zvučni zapis, snimljen tijekom dogovora predstavnika branitelja/boraca u Parlamentu, između ministra Salke Bukvarevića i nekolicine parlamentaraca neposredno prije jednoglasnog usvajanja točaka Rezolucije 23. 5. 2018g.

Ovaj zvučni zapis u trajanju od 25 minuta, svjedoči kako Salko Bukvarević odstupa od dogovorenoga i ponovno obmanjuje branitelje, a i javnost.

U novoj obmani ministar pokušava podmetnuti u parlamentarnu proceduru novo "kukaviije jaje" koje nema veze s dogovorom koji je snimljen i jednoglasno usvojen na Parlamentu.

UZB

Glas naroda

Nes bez CRNE GARDE KRENI GARDO

Ovo je dno dna svi moramo pomoci BRANITELJIMA pozdrav UZB

Sovakvim ljudima se ne pregovara.Amen.

Ako još ima netko tko je osuđivao i napadao zaboravljene branitelje evo neka još jednom vidi da smo po tko zna koji put izigrani.Uvijek smo se džentlmenski držali dogovora i ispoštovali bi sve dogovoreno ali nas toliko ponižavaju da je sada dosta.Zato nas nemojte napadati i osuđivati kad blokade počnu.Mi smo dotakli dno zbog onih koji se s nama igraju i koji pljuju po našem dostojanstvu.Zato kažemo DOSTA JE !!!!!!!

[ * neprimjereno * ] vazda [ * neprimjereno * ]
Podrska UZB

Pa ovo je cudo ovi na vlasti znaju tisuce nacina kako ne moze ili nece a kada treba obicnom branitelju dati sto ga svugdje na svijetu pripada nemoze i nece. Ovde je sve jasno ko vlada! Ako su ovi,, ljudi,, na vlasti sve je osudjeno na propast!

Tko sa vragom tikve sadi do podne po podne mu pucaju od glavu. a tako vam i treba turkoljubci

Ministar Bukvarević podmetnuo kukavičje jaje u parlamentarnu proceduru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari