Poziv iseljeništvu na registraciju za predstojeće izbore

ljubuski.info

Udruga "Hrvatska zvona" poziva sve Hrvate u iseljeništvu na registraciju na sljedećim izborima koji će se održati u listopadu ove godine.

Korupcija, nezaposlenost, kriminal, nepotizam, ... sve su to negativne društvene pojave koje su brojne pripadnike našega naroda natjerale da svoj život žive u inozemstvu, a ne na svojim ognjištima. No, život van svojih ognjišta ne smije značiti i bijeg.

Odgovornost i obveza svakog Hrvata rođenog u BiH je sudjelovanje u procesima koji bi utjecali na promjenu društvenih vrijednosti, kako bi napokon zaživjelo društvo jednakih pred zakonom i s jednakim mogućnostima za uspjeh u životu. Trenutak za promjenu su izbori.

Zato smo se potrudili i snimili jedan kratki spot kojim nam je cilj motivirati naše ljude u iseljeništvu na registraciju za izbore. U spotu su pojašnjene sve pojedinosti oko registracije, stoji u priopćenju Udruge "Hrvatska zvona".

Hrvatska zvona

Glas naroda

Prekrasan clip

Bravo Zvona bravo HRS

gdje je meni izbjeglica njegov glas mi je jako bitan

Zabio mu Mesi

Zar vi stvarno mislite da ce protjerani Hrvati iz BiH glasovati

Puno sreće gospodo.

puno sreće i podrška

Poziv iseljeništvu na registraciju za predstojeće izbore
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari