Svjetske tvrtke žele surađivati s EP HZ HB

ljubuski.info

I treći je dan Energe 2018. u Sarajevu potvrdio veliko zanimanje posjetitelja za Elektroprivredu HZ HB. Potencijalni poslovni partneri iz mnogih svjetskih tvrtki iskazali su želju za poslovnom suradnjom i mogućim predstavljanjem svojih projekata u Elektroprivredi HZ HB.

Već sljedeći tjedan dogovorene su prezentacije tih projekata u sjedištu Elektroprivrede. Među mnogim zainteresiranim tvrtkama i institucijama, EP HZ HB će ugostiti Next Çevre, kanadsko Veleposlanstvo u BiH, Novotex d.o.o., Kicrohes AR-GE Energy, INCO Enginnerings S.R.O., Recco Group.

Uz mnoge posjetitelje koji dolaze iz energetskoga sektora, štand EP HZ HB posjetili su i mnogi iz političkog života Bosne i Hercegovine, kao što su predsjedateljica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara, Klub HDZ BiH - HNS u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH na čelu s predsjednikom Josom Bagarićem, Mirko Šarović, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u VM BiH.

Energa 2018. potvrdila je svoju važnost kao događaj godine u regiji, a ove godine s posebnim naglaskom na teme iz područja obnovljivih izvora energije.

Večernji list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari