Ljubušanke pregazile Željezničar 25:37 (15:18)

Iako su iz Ljubuškog ispraćene iz "neobranog grožđa" sa naznakom "da se tu ne zna ko pije ko plaća" Ljubušanke su još jednom pokazale pravo lice i opravdale poteze struke, te visoko nadigrale nebesko plave iz Hadžića sa 12 zgoditaka razlike, a tu razliku nisu uspijevale napraviti u Hadžićima ni mnogo jače postave što su Ljubušanke imale u prijašnjim sezonama.

Domaće nisu imale prilike da priprijete našim rukomatašicama, iako su naše rukometašice nastupile oslabljene, jer se na vratima nije pojavila Renata Medak, koja se povrijedila u maloj prometnoj nezgodi koja je našu ekipu zadesila na ulazu u Hadžiće.

Cijelo vrijeme na vratima je bila 15-godišnja Andrijana Jelčić koja je solidno odradila posao potpomognuta fanatičnom igrom u obrani naših rukometašica. Kod naših najbolja je bila Maja Prusina koja je postigla 10 zgoditaka, a izvrsne su bile Mistrić i novopridošlo pojačanje Vrdoljak sa po 8 zgoditaka. Još su se u listu strijelaca upisale Andrea Prusina sa 4, Knezović i Ristić sa po tri zgoditka, te Dejanović sa 1 zgoditkom.

Naše rukometašice su u idućem kolu slobodne, te imaju dva tjedna da se pripreme za susret 3 kola, gdje u Ljubuški dolazi favorizirani Borac iz Banjaluke. Ujedno pozivamo ljubitelje rukometa da 09.10.2009 (petak) pohode gradsku dvoranu u Ljubuškom i podrže naše rukometašice u ovom vrlo važnom susretu.

ŽRK Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari