Branitelji, Mladež i Zajednica žena HDZ BiH podržali kandidaturu Dragana Čovića

ljubuski.info

Razgovarajući o braniteljima i braniteljskoj populaciji, zaštiti digniteta i žrtve poginulih hrvatskih branitelja, te spriječavanje iskrivljavanja povijesnih činjenica sudjelovanja HVO-a u Domovinskom ratu, što su sebi zadali kao trajnu obvezu i cilj, koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata i odbor za branitelje HDZ BiH danas su, na sastanku s predsjednikom HDZ-a BiH i hrvatskim članom Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem, komentirali aktualnu politčku situaciju.

Na sastanku su, osim o svome angažmanu i djelovanju, predstavnici koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata i članovi odbora za branitelje HDZ BiH, predstavili plan rada za buduće razdoblje na terenu i prostoru cijele Bosne i Hercegovine.

Osim zacrtanih ciljeva, koji su dobrim dijelom realizirani, nazočni su se obvezali i dalje uz pomoć dužnosnika HDZ-a BiH i HNS-a raditi na zaštiti sudionika Domovinskog rata.

Na sastanku su predstavnici koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata i članovi odbora za branitelje HDZ BiH, uputili neupitnu potporu dr. Draganu Čoviću kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH i njegovoj borbi u jačanju zajedništva unutar hrvatskog naroda, do izbora legitimnih predstavnika tri konstitutivna naroda na svim administrativnim razinama vlasti u Bosni i Hercegovini.

Podrška Čoviću i od Mladeži i Zajednice žena

Na kasnije održanom sastanku Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH dalo je punu potporu kandidaturi dr. Dragana Čovića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH i izboru legitimnih predstavnika na svim administrativnim razinama vlasti u BiH.

Potom je, na sastanku u središnjici HDZ BiH u Mostaru i Predsjedništvo Zajednice žena HDZ BiH Katarina Kosača, podržalo predsjednika HDZ-a BiH i hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića na kandidaturi za reizbor na poziciju hrvatskog člana Predsjedništva BiH, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Glas naroda

jeste li mogli još koju udrugu partijaši osnovat, svaka se ova navedena iz proračuna plaća, narode pametno u 10 mjesecu, brzo će biti i udruga familija hdz-a

Niste vi B od Branitelja,ba.g.ro plaćenička

Ma kakvi ste vi branitelji da vam ukinun primanja bili idalje bili mašinerija HDZ ,

Mi Zaboravljeni branitelji nismo i necemo podruat ovu zlocinacku organizacija nit ce dobit nase glasove. Ovo sto ih naziva branitelji sto su uznji to su lazni branitelji uhljebi i ostali sto zive na racun ovog jadnog i ispacenog naroda

samo podržajite ali iza noći ide dan uskoro izbori ali ako vas narod ne kazni u redu ste ako dobijete pedeset posto glasova sve je ok a dvadeset zapitajte se ko vam je to dao uhljebi

Branitelji, Mladež i Zajednica žena HDZ BiH podržali kandidaturu Dragana Čovića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari