Predstavljanje romana "Plaču li jeleni?" autora fra Ante Marića

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, organizira predstavljanje romana "Plaču li jeleni?", autora fra Ante Marića.

Predstavljanje će se upriličiti u srijedu 20. lipnja 2018. godine, s početkom u 20 sati, u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom. Roman će predstaviti, izuzev autora, fra Gabrijel Mioč i Dragan Marijanović.

U glazbenom dijelu promocije nastupaju: fra Marin Karačić, ženska pjevačka skupina "Izvor" te učenici Osnovne glazbene škole Ljubuški.

Ukratko o romanu:

Roman "Plaču li jeleni" donosi dojmljivu priču smještenu u vrijeme povijesne selidbe djece iz Hercegovine u Slavoniju pod fra Didakovim vodstvom, dočaranu iz perspektive jednog dječaka koji odlazak u Slavoniju ne doživljava kao spas, nego kao propast i izdaju.

Fra Ante Marić ovaj roman napisao je sudjelujući na natječaju za pisanje sinopsisa za dugometražni igrani film "Didak". Roman je izišao u nakladi Naših ognjišta.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Do kada se više vraćati u prošlost i njome se baviti,dok pratri raspetljavaju povijesne istine iscuri im narod!

Dragi svecenice Indirektno radiš za HDZ hajde neka razumijem ali smo se tog nadgledali molim te napisi malo knjige za Razdoblje od 1991 do 2018 godine pa si sa tom istinom izići na Promociju u Izbornoj godini hvala na Razumjevanju i Bog te blagoslovio za borbu promicanja Istine

Sve me više i ovaj Buntić podsjeća na Čovića. I jedan i drugi nam djecu otjeraše. A možda nisam u pravu, ali eto, meni se čini tako.

Kažu da i dodigos knjigu piše zvati će se....od istaknutog komuniste do velikog vjernika...
U knjizi će se pronaći i poistovjetiti mnogi članovi smradeze-a kao i njihov veliki vođa i kao i sam autor knjige.

ljudi ili ste vi bolesni ili jadni,nešto tu neštima.
Bez obzira koja je tema i o čemu se radi,a vama samo puna usta HDZ,a daj jednom pristanitetu stranku promovirat jer je dovoljno jaka da i bez vas pobjeđuje.

Predstavljanje romana "Plaču li jeleni?" autora fra Ante Marića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari