Obilježavanje Dana općine Ljubuški

Tjedan u kojem se obilježava Dan općine Ljubuški i njegov 564. rođendan biti će u znaku više zanimljivih događanja. Prvo od njih je izložba slika akademskog slikara Hame Ibrulja i ljubuških slikara amatera koji će svoja djela izložiti u zgradi Općine Ljubuški.

Otvaranje izložbe je ponedjeljak u 19 sati. Za utorak, 19. veljače, najavljena je promocija slikovnice „Herceg Stjepan i lijepa balerina“, autora Radoslava Dodiga, a ilustrirala ju je Ana Tolić. Održat će se i predavanje na temu „Tvrđava herceg Stjepana jučer, danas, sutra“, u zgradu Općine Ljubuški u 19 sati.

Gradska vijećnica rezervirana je u srijedu, 20. veljače, za promociju knjiga Zdravka Tomca „Tuđmanizam i mesićizam“ i „Moj obračun s KGB-om“ (Komunizam - Globalizam - Bezboštvo).

Svečano obilježavanje samoga Dana općine biti će u četvrtak, 21. veljače, a započet će u 9 sati obilaskom novouređenih prostorija zgrade Općine i izložbom razglednica „Ljubuški u retrospektivi“.

U 9.30 u Gradskoj športskoj dvorani upriličit će se svečano otvaranje Međunarodnog ljubuškog kupa 2008. godine „Športom do zdravlja“ i to utakmicom rukometašica-kadetkinja.

Sveta misa u Crkvi sv. Kate započet će u 10 sati, a nakon nje, u 11 sati, biti će polaganje vijenaca pred Spomenikom poginulim braniteljima na Trgu domovinske zahvalnosti.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Ljubuški najavljena je za 12 sati u restoranu ''Ohio“ nakon koje slijedi i prigodni domjenak za sve goste i uzvanike.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari