HDZ BiH nije zaslužio biračku podršku

ljubuski.info

Popis stanovništva u Bosni i Hercegovini pokazuje da je vjernika katolika sve manje. Valja se nadati da će trend takav i ostati: ovakvi duhovnici nisu zaslužili sljedbeništvo, ovakav HDZ nije zaslužio biračku podršku.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, koji tvrdi da Hrvati ne bi mogli opstati u cjelovitoj Bosni i Hercegovini, ne zna puno o vlastitoj zemlji ili namjerno ne priznaje činjenice. Hrvati su upravo u Bosni i Hercegovini pokazali svoju osobitu sposobnost za dijalog, za vrijednosti i za raznolikosti.

Temeljno je političko uporište Dragana Čovića, koliko smo dosad uspjeli razabrati, uporno ponavlja neistinu, dok i sam priznaje da je iz Bosne i Hercegovine iselilo 100.000 Hrvata. Čak i da jest tako - a dakako nije jer je Dragan Čović zaboravio na Hrvate koji se nikada nisu vratili u Bosansku Posavinu, u Teslić, Kotor Varoš, Prijedor, u manji entitet BiH…

Takvi političari nisu zaslužili sljedbeništvo, takav HDZ nije zaslužio biračku podršku. Upravo zbog grešaka Dragana Čovića, danas je posebno važno da hrvatske stranke u Bosni i Hercegovini usuglase djelovanje na svim razinama, a parlamentarni izbori su prilika da to učinimo i pobijedimo. Pred nama je velika zadaća istaknuti najbolje i najčasnije ljude u koje će birači imati povjerenja, navodi se u priopćenju Hrvatskoga bloka BiH.

Glas naroda

adeze ptice grabljivice rasćerale i opuhale rvacki narod
tako je napiso bušić 85 godine vizionar trubač sa sene kojega ubiše ptise grabljivice također

196 580 branitelja podatci iz "MINISTARSTVA OBRANE" Čitluk svi stanovnici bili branitelji!!! 150 000 je lažnih koji će vjerno služiti Čoviću !!! Ovo nema ni u Sjevernoj Koreji.

Ima li ovaj članak autora?

Ima, fino piše, što ćeš spoznati nakon što pročitaš.

kradeze je zaslužio zenicu
grobovi poginulih branitelja im nikad neće zaboravit nedjela i opuhani i oćerani narod prevare i lopovluk

HDZ BiH nije zaslužio biračku podršku
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari