Nečija politika je temeljena na odlasku naroda

ljubuski.info

Hrvatska stranka BiH poziva HDZ BiH priznati pogreške i preuzeti odgovornost za izuzetno težak ekonomski i socijalni položaj hrvatskoga naroda u BiH zbog čega smo svjedoci kataklizmičkoga nepovratnoga iseljavanja svih uzrasta našega naroda, s kompletnim obiteljima.

Od svrgavanja komunističkoga režima i demokratskih promjena, HDZ BiH je sa kratkim izuzecima, stalno u vlasti i umjesto da su dužnosnici te stranke, zajedno sa drugim partnerskim strankama, stvarali uređenu i ekonomski stabilnu i prosperitetnu državu u kojoj bi svi mogli pristojno živjeti, doveli su nas na prosijački štap, bijedu i krajnju neizvjesnost. Godinama svjedočimo egzodusu Hrvata, ali i drugih naroda, iz BiH, dok se klijentela iz HDZ BiH sramno bogati i pljačka svoj narod. Hrvatska stranka BiH izražava zaprepaštenje zbog poruka hrvatskoga člana Predsjedništva BiH i vođe HDZ BiH Dragana Čovića na konferenciji 'Hrvati BiH-demografska stvarnost' u Mostaru, kako se demografska stvarnost ili slika hrvatskog naroda može samo cjelovito promatrati, upozorivši kako je "nečija politika" bila bazirana na odlasku, nestajanju ili poticanju odlaska nekog od naroda s ovih prostora, navodi se u priopćenju Hrvatske stranke BiH.

Nisu bošnjačke stranke na vlasti u hrvatskim županijama

Nisu bošnjačke stranke u vlasti u Središnjoj Bosni, Posavini, Žepču, Usori, Hercegbosanskoj ili Hercegovačko neretvanskoj županiji, nego upravo Čovićeva stranka, a ta su 'hrvatska' područja demografski unakažena. Krajnje je drsko upirati prstom i u moćne zapadne zemlje koje, navodno, isisavaju radnu snagu iz BiH. Naša je zemlja bogom dana bogata prirodnim resursima i nadarenim ljudima, ali HDZ BiH i partnerske strane iz drugih naroda, su se potrudili da je opljačkaju i unazade i to je ključni razlog masovnoga iseljavanja Hrvata i svih drugih građana ove zemlje, također se navodi u priopćenju iz Hrvatske stranke BiH.

Glas naroda

A sudiće ti dragi Bog

Završit će kao obitelj Čaušesku!!!! Samo što on misli da neće. Ali hoće hoće budite uvjereni u to!!!!!!

Pa njima ovo odgovara neka ostane dvadesetak tisuća obitelji toliko ima u BiH HDZ ovaca i to je to

covicu taj kip sto drzis ion ti nemere pomoc kolko si nepravde nanio narodu

Od osam miliona Hrvata što žive na ovome svijetu Hrvate u Hercegovini prestavlja DEKLARIRANI JUGOSLAVEN!!!!! Objesiše moju Hrvatsku ko zadnjeg lopova. Ti okorijeli komunisti udbaši i antikristi. Ne može nama nitko pomoći sudbina Hrvata u B i H je ZAPEČAĆENA od stranke koja se zove Hrvatska DEMOKRATSKA zajednica .Nije ni Hrvatska ni demokratska nego Beogradski i Banjalučki SLUGA. Amen!!!!

Svi ste vi političari slična bagra.Nije mi samo jasno da ste svi iz kuće isto ponijeli.Čestitam na odgoju.A roditelji su naucili od Titića.

H dz se treba riješiti nepismeni mimistara poput masnog ministra MUP a odgovorna funkcija on tokar to nije moglo 45 godine prošlog tisućljća ima debeli debel dosje izgleda da se stranka diči njegovim nedjelima smješno.

Najbolje umjesto Čovića dovesti Caju Nižića, Markana Zelića i Ivicu Gašpara, da vidite tek tada kako ispičuture kreiraju dobro Hrvatskog puka.
Sjećate li se kad su imali priliku potpisati račun, sva pamet je bila u potpisati u Jure Zelića i Bagiću da se ugoste.

Jadu i bijedo okani se gospodina Čovića

Koliko imaš zuba?Evo glavu ako imas vise od dva?

adeze mašinerija uhljebi i hobotnica zapošljena po državnim radnim mjestima se razbježala nema ih nigdje jer dolazi dan de kad se otvara lov na lopine

Nečija politika je temeljena na odlasku naroda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari