Druga Mala škola ribolova u organizaciji UŠR "Kravica" Ljubuški

ljubuski.info

Zbog velikog interesa učenika i njihovih roditelja, Udruga športskih ribolovaca "Kravica" Ljubuški održala je drugu po redu Malu školu ribolova 2018. godine u Grabovom Vrilu, na kojoj su sudjelovali učenici iz Osnovne škole Tina Ujevića iz Vitine.

Ovom prilikom su polaznicima škole darovane knjižice sa zanimljivim sadržajem, koji obuhvaća predavane teme o ekologiji, ribolovu, rijeci Trebižat i njenim pritokama i izvorima, vrstama riba, Prvoj pomoći te uputama o ponašanju u prirodi.

Bilo je to jedno ugodno druženje s mlađim školskim naraštajem prvog i trećeg razreda koji su nakon teorijskog dijela škole imali priliku uloviti i vratiti natrag u rijeku nekoliko riba i zajedno sa starijim kolegama iz Udruge obići rijeku i skupa s njima počistiti tok rijeke na kojem su proveli svoj izlet u prirodu.

Ovim putem se, ispred UŠR "Kravica" Ljubuški, zahvaljuju nastavnicima koji su uvidjeli značaj ovog projekta u radu sa mladima i svima koji podržavaju rad Udruge, te se nadaju da će biti još više ovakvih pozitivnih događanja na rijeci Trebižat u sljedećem razdoblju.

UŠR Kravica

Glas naroda

Kapa do poda dečki...

Druga Mala škola ribolova u organizaciji UŠR "Kravica" Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari