Izviđač ne ispunjava uvjete za SEHA ligu

ljubuski.info

Niti sljedeće BiH ni iduće sezone neće imati predstavnika u regionalnoj SEHA ligi. Rukometni klub Izviđač ne ispunjava uvjete koji se traže od klubova da bi nastupili u ovom vrlo jakom natjecanju pa je jasno da prošlosezonska situacija sa Borcem nije slučajna.

Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog, kao ovogodišnji prvak BiH nema kvalitetu za SEHA ligu, a ni ostale infrastrukturne uvjete. A uvjeti generalnog sponzora - ruskog Gasproma, su vrlo strogi i o tome nema pogađanja - istakao je Mihajlo Mihajlovski.

Ranije je Mihajlovski najavio da bi moglo doći do proširenja lige, ali ne nauštrb kvalitete, budući da je SEHA liga treća po jačini liga u Europi.
Klubovi bi trebali imati 14 umjesto 20 utakmica po sezoni, što će im pomoći u izbjegavanju umora, ali želja je privući klubove iz regije. Sada izgleda razumljivo da imamo dvije grupe sa šest ekipa. Teško je naći klubove u ovoj regiji na razini Meshkov Bresta, PPD Zagreba ili Vardara, ali ćemo dati sve od sebe da pojačamo ligu. Već smo razgovarali s Vespremom i Segedom, također postoji interes za dogovor sa Kielcom, kazao je ranije Mihajlovski.

sportsport.ba

Glas naroda

Sramota je da u današnje vrijeme dvorana nema grijanje,pola prozora polupano. Sanitarni čvor koristi a ne održava disco klub. A da ne govorimo o stolicama u dvorani,modernom semaforu...

A di je sponzor osiguranje da uloži pare?

Valjda sponzori ulažu u ekipu a ne u dvoranu.

Osiguranje? Nek su se novci oprali. E moja stok0

KERAMETAL će uložiti u dvoranu i u klub kao i u sve u Ljubuškom.

Izgleda što on manje daje zajednici,zajednica više njemu vraća

kerametal se nikad nije petljao u rad kluba a posjećivao je gazda istog utakmice kao gledatelj, a vi što prozivate ljude poimenice vama je bitno da netko da novce a da se vi pitate, možda bi ljudi i uložili kad bi se političke ulizice odmaknule od kluba

Gdje su ti navijači i njihovo vodstvo da izvrši pritisak na upravu???

Ližu dupe upravi!

KERAMETAL, Jurprom, Perić svi će sada pare upucati u Izviđač, kao i do sada. Nikad marke nikome i nisu ni [ * neprimjereno * ], ni adezee, ni Čovićevi ni [ * neprimjereno * ]ari. Samo pravi kršćani koji sebe gledaju.
Moji sugrađani pogledajte sebe u ogledalo i najprije taaa pljunite

ti pljuješ , ti spominješ neke ljude koji se ne guraju u neke stvari, ovi što se guraju u prve redove te prozivaj

Pljuvali ste upravu koja je prvak države. E teško ćete više naći upravu koja će biti ta koju pljuju i koja daje.. Živi bili pa vidjeli, upamtite 2018 titula prvaka, neće vise za 20 godina u Ljubuški.

tako je to sam ja rekao kad su ukinuli akademiju a uveli političku školu rukometa, rastjerali mlade nade Izviđača, doveli političke igrače po naređenju politike da se dokaže nedokazivo a to je da nisu vridili nigdi do li u glavama ovih ispod i to po podobnost.

evo rušitelja ljubuške akademije i ljubuškog rukometa:

članovi novog Upravnog odbora: David Grbavac, Toni Kraljević, Nevenko Barbarić, Miroslav Rupčić, Ivan Ševo, Ivan Luburić, Zdenko Džajić i Mladen Džajić...

pametnom dosta!

samo im "gos" Viktor Grbavac fali :-)

Dvadeset godina se svaki dan amortizuje dvorana,neulaganje i nebriga došli na naplatu

Sasvim dovoljna ova BiH liga za Izvidjac

Izviđač ne ispunjava uvjete za SEHA ligu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari