HSP BiH se uredno prijavila na izbore, HSP treba biti brisana

ljubuski.info

S obzirom da su proteklih dana medijima plasirane dezinformacije o tobožnjem osporavanju prijave za izbore Hrvatskoj stranci prava Bosne i Hercegovine (HSP BiH), čiji je predsjednik Stanko Primorac, obavještavamo javnost kako je Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine, čiji je predsjednik Stanko Primorac, danas dobila odluku da je prijava koju smo podnijeli uredna te da je ista ovjerena na redovnoj 24. sjednici Središnjeg Izbornog Povjerenstva. (Prilog 1)

Dakle Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine uredno se prijavila i ovjerila za opće izbore koji se imaju održati 2018 g. u listopadu na sve razine vlasti, izuzev člana Predsjedništva, odnosno za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH, za Entitetske Parlamente (ZD Federacije BiH, NSRS) i Skupštine svih deset Županija.

Također, Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine podnijela je prijavu Središnjem izbornom povjerenstvu koja je, putem istog, proslijeđena nadležnom Sudu da se u potpunosti ospori prijava političke stranke "Hrvatske stranke prava" jer ta stranka već 6 izbornih ciklusa niti je bila aktivna niti je sudjelovala na izborima te je, sukladno izbornom Zakonu BiH, trebala biti brisana iz Sudskog registra. (prilog 2)

HSP BiH | Ured za odnose s javnošću

Glas naroda

Sada neka Nikola Raguž, Vinko Jakić i ostala svita objasne na Sudu BIH kako su mijenjali ID broj stranke, pa ponovo vraćali isti, kako su ubacili kraticu BIH u naziv stranke koje nije bilo do jučer misleći da će to tek tako proći?!
Kakav treba biti karakter pa kao predsjednik pravaške mladeži i općinski vijećnik HSP BiH (Nikola Raguž) izdaš stranku, okreneš se na drugu stranu i na podmukli način rušiš stranku u kojoj si do jučer bio, koja ti je ukazala povjerenje.
Sada si se tek upleo u mrežu pokušavajući osporiti pravo stranci HSP BiH predsjednika Stanka Primorca koja ima kontinuitet postojanja i djelovanja u izbornim ciklusima za razliku od stranke koja nema kontinuitet i čiji si trenutno predsjednik.
Nikola objasni javnosti koje si godine predao financijski izvještaj stranke čiji si predsjednik a dužni ste to učiniti po zakonu?

Jadni vi bili oko čega se vi svađate jadan HSP koji vode takve osobe,Pravaštvo je umrlo zahvaljujući vama,pohlepnim,licemjerima i sa ovom koalicija sa HDZ ste zadnji čavao zabili HSP. HSP je prošlost i ide u povijest kao stranka koju su uvijek vodili pogrešni licemjeri, koji su gledali samo svoj osobni interes,kao što to radi Ćane i ekipa.

hahaha ovo pokazuje koliko je Ćamil Primorac i ekipa jadni. Hrvatska stranka prava BiH Nikole Raguža je uredno prijavljena na izbore pod tim imenom i tako će nastupiti na izbore. volio bi da Ćane pokaže odluku CIK-a a ne obrazloženje Cik-a.

Moj Ćane neće te nitko ni HDZ a ni opozicija.

Raguž ih razvaljuje ko beba zvečku... sa ovim što su napisali i uslikali u priopćenju, vrijeđaju inteligenciju ljudi. neka uslikaju ODLUKU CIK-a i objave. hahaha jadno

Rano su se bili zacesljali razno razni retrogradni likovi;Ra[ * neprimjereno * ],Jurisici,Jakici,Asici,Marici...
Ne osvrci se Zapovjednice put HSPa BiH je jedino logican i ispravan.

Poslije ove Ćanine laži koja će se se jasno vidjet na stranicama centralne izborne komisije, samo idi ot može biti sa Canom u stranci.

Za [ * neprimjereno * ]a iznad ako laze loza ne laze rog...
Ili mozda ne znas citati....

Vjerujem da je ovo istina ali Ćane i HSP su spali na niske grane pa nema stranke u BiH s kojom nisu koalirali

Samo je HRS oporba

Ekskluziva. Ćane popušio... Gasi se HSP BIH Stanka Primorca. Dokaz svaki trenutak. Tko sada ostane uz Canu, o sebi je sve rekao. Živjeli

I sad svi skupa što su ostali uz Ćanu su dno dna ,nema tu dva čovika da vride( i oni kasno pale pa se još nisu uvidili o kakavom ološu je riječ) ostalo sve je [ * neprimjereno * ] obočni . Protiv Primorca su pokrenute optužnice za kriminal i zloupotrebu položaja i ratni zločin u HOS-u pa gospodine, Primorac kako radiš tako i završiš,spas jedino R.Hrvatska i bižanija. Ni Čović ti ne može pomoći jer i on ide jako brzo.

Ujo ti si ortodoksna b...la.

Da pokrenuta optužnica za prebacivanje novca 145.000 KM,sa računa HSP-BiH na privatnu firmu "Ladis " Ljubuški, ma bravo ovo i je razina jednog nepismenog konobara. Ti si Ćane čudo.

dodaj nulu ako ti je malo to sto si napisao, ne mozes prebacivati nesto cega nema na racunu jadan ne bio, ne budi tako zatrovan

Jadni Ćane, objavio obrazloženje, gdje je odluka. Ovu priču puše samo neuki. Strašno je koliko taj čovjek kaže i obmanjuje, prije svega, svoje članstvo, odnosno onih sedam što je ostalo.

Slavene, zaboravio si onih preko 5000 potpisa podrške za sve razine vlasti.

To su potpisi HDZ- ovih članova i glasača. Ćane i ekipa ne mogu skupiti više od 50 potpisa.

To ti mislis. Bas si jadan koliku imas mrznju

HSP BiH se uredno prijavila na izbore, HSP treba biti brisana
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari