U Izviđaču neizvjesno oko sponzora i SEHA lige

ljubuski.info

Obično se treneri i klubovi rastaju zbog rezultata, nakon rezultatskih neuspjeha. U redovima bh. rukometnog prvaka Izviđača Central osiguranja iz Ljubuškog, ništa od toga nije po srijedi, a ostao je bez trenera.

Novi rukometni prvak BiH i njegov trener, rastali su se stjecajem okolnosti moglo bi se zaključiti nakon neslužbenih očitovanja pojedinaca iz vodstva kluba.

Molba za strpljenje

Oni u razgovorima ističu kako su prije desetak dana, odnosno neposredno po završetku sezone, trenera Silvija Ivandiju zamolili za malo strpljenja, s obzirom na to da nisu definirani odnosi s generalnim sponzorom za iduću sezonu.

Izgleda kako su tajming iskoristili Dubrovčani, koji su Ivandiji ponudili slične uvjete te je on "digao sidro". Prema tome, jednogodišnju ljubav "skauta" i trenera s kojim su osvojili naslov prvaka, nisu prekinuli nesporazumi i trzavice nego naprosto slijed događaja.
Treneru Ivandiji zahvaljujemo na korektnoj suradnji i doprinosu koje je dao za osvajanje naslova te mu želimo uspješan nastavak karijere, moglo bi se sažeti ono što nam je rekla nekolicina dužnosnika Izviđača, koji su željeli ostati anonimni jer u trenutku Ivandijinog odlaska u Ljubuškom nisu bili predsjednik Toni Kraljević ni direktor David Grbavac.

Što se RK Dubrovnika tiče, riječ je o ambicioznom prvoligašu, koji je odmah nakon plasmana iz nižeg, konkurirao za naslov i plasman u Premijer ligu. Jedno vrijeme do preuzimanja PPD Zagreba, "gospare" je vodio i Zlatko Saračević.

U Izviđaču CO, uz zadovoljstvo sezonom, očito još preračunavaju što i kako dalje. Klub ne pliva u novcu pa je za očekivati reduciranje troškova. Nešto više oko politike kluba u narednom razdoblju znat će se poslije skupštine kluba, što očito trener Ivandija nije imao strpljenja čekati.

Čeka se odgovor SEHA lige

Pored redefiniranja ugovora s generalnim sponzorom, u Izviđaču CO još nisu sigurni gdje će igrati iduće sezone. Naime, klub je Rukometnom savezu BiH poslao upit da se kontaktira vodstvo SEHA lige, kako bi se vidjelo ima li Izviđač CO pravo i pod kojim uvjetima, odnosno hoće li se uopće natjecati u SEHA ligi? Do sada u Ljubuški odgovor nije stigao. Iščekujući odgovor i razgovore sa sponzorom, a i sjednicu skupštine koja bi se trebala održati do konca lipnja, u Izviđaču su u drugi plan stavili druge obveze.

Večernji list

Glas naroda

Doslo jevrijeme da domaci decko preuzme prvi tim..slaven tomic je moj izbor,dugo u rukometu,ima sve reference,uvjek uz klub..

Krtametal će dati milion..

Slaven je novi strateg..

Gigo trener a Slaven pomoćni, tako kaže Elektroprivreda i HDZ...

Prdo povedi nas !!

Ivica Gašpar je novi trener Izviđača a pomoćnik će mu biti Markan Zelić. David Grbavac ostaje direktor. Glavni sponzori Jozo Alilović doktor i Ante KERAMETAL..

Trener rk Zrinskog je trener Izviđačaaas

Ne razumijem,bit će trener oba kluba...

Prdu kuci posaljite i rjesit ce te sve probleme ,samozvani glasnogovornik ,podmukla varalica

U Izviđaču neizvjesno oko sponzora i SEHA lige
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari