Na Humcu otvorena humanitarna putujuća izložba 'Pomozimo zajedno'

ljubuski.info

U ponedjeljak je nakon prve večeri devetnice na Humcu otvorena velika humanitarna putujuća izložba umjetničkih djela "Pomozimo zajedno" koju je organizirala Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać.

U izložbi je sudjelovalo 69 likovnih umjetnika s likovnim radovima, odnosno slikama, grafikama, crtežima, skulpturama i mozaikom, koji će biti na licitaciji do završetka programa izlaganja.

Riječ je o izložbi kojom se planira obići 35 gradova, 15 gradova u BiH i 20 gradova u Republici Hrvatskoj, a sve s ciljem upoznavanja lokalnih sredina sa Projektom izgradnje objekta "Dom fra Mladen Hrkać" za smještaj osoba na liječenju u Zagrebu.

Otvorenje izložbe sinoć na Humcu vodila je Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta, a u programu su sudjelovali Kristina Kramer Ćavar, umjetnička koordinatorica projekta i u ime udruge Kristina Govorko.

Humački gvardijan fra Dario Dodig je zahvalio organizatorima izložbe što su Humac uvrstili u svoju putujuću izložbu i primijetio kako su se slike jako dobro uklopile u prostor Humca te u ime svih fratara zahvalio im za sve dobro što čine kroz udrugu.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Na slikama vam fali Vozd Uveli [ * neprimjereno * ] i Kvesko slikajte ih nećete dobiti Izbore bez njih

Da izloze ovo malo zivi ljudi ato je ostalo. A na svetog Antu da hodja drzi misu sta ove nece niko slusat

ovaj tip što glumi gvardijana je zlo veliko, bitna mu pozicija samo a došao je u župu i nije nikad prohodao po selima i naseljima da vidi kako mu župljani žive i od čega žive, i treba li im išta, obični ego manijak koji živi u svom svijetu maštanja gdje je sve lijepo i sve je super, a svaki dan gubi 2 autobusa župljana, i samo se s partijom druži po otvaranjima i po njegovom brzo nećeš moći doć u crkvu bez plave partijske knjižice, sirotinju obilazi đavle a okani se ministara i guzonja i pečeni janjaca, i da ne bi bilo priča ja sam kršćanin vjernik a molim se bogu svevišnjem a ne običnim ljudima u habitu

Ne samo to...ljubim ga svaki dan kad mi to obaveze dopuste.
Žao mi je jer neću vidjeti dragog tjedan dana jer moram na neki glupi put u Baltimor.

Ovo je dokaz da crkva u svemu prati narod. Narod ode pa nam crkva u zagrebu pravi dom kad iznemognemo od rada. Tu će nas i sahranit samo treba unaprijed platiti. Masno!

" slike se jako dobro uklopile u prostor". Iđi skinise više! Kako te nije stid! Otiđi, obađi żupu i potrebite! Meni ne tribaš i da tribaš ti si zadnji kome bi se obratio za pomoć. Sram te bilo! Napravi presjek svog djelovanja i uspjeha kao gvardijana. Iziđi u javnost i reci šta si napravio. Aje prošla me ljutnja. " Radi" kako misliš da ćeś u Kraljevstvo, mada znam da ne viruješ u Njega

napravite izložbu pršuta
pečenice i kobasica
i čitlučkoga crnoga i viliga
pa da narod ćopa i degustira
bit će vam bolja vam posjijeta
a humanija i kulturnija
fratrikosi slike nevaIjaju jesti
nit se mogu popiti
a gladne nezanimaju sliike
nega samo vas site i ugojene
neposlušne bogate i nečiste
jel tak il ne tak fra sluge hafezeove

Na Humcu otvorena humanitarna putujuća izložba 'Pomozimo zajedno'
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari