Prometna nezgoda na kružnom toku

ljubuski.info

Noćas je oko 00:45 sati, na kružnom toku na ulazu u Ljubuški iz smjera Čapljine, došlo do prometne nezgode.

U nezgodi su sudjelovala dva vozila, nastala je manja materijalna šteta, a jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Prekjučer (subota 26.5.) u 20:50 sati, došlo je do prometne nezgode u mjestu Uzarići (Široki Brijeg), nastala je manja materijalna šteta bez povrijeđenih osoba, u nezgodi sudjelovala dva vozila.

Jučer u (nedjelja 13:10 sati), došlo je do prometne nezgode u mjestu Trn (Široki Brijeg), nastala manja materijalna šteta.

Jučer u (nedjelja 15:25 sati, došlo je do teže prometna nezgode na ulazu u Grude iz smjera Imotskog, ulica Republike Hrvatske, nastala je veća materijalna šteta, a dvije osobe su zadobile tjelesne povrede i vozilima hitne pomoći su prebačene u Dom zdravlja Grude.

U nezgodi su sudjelovala tri vozila a za vrijeme očevida na dionici ceste promet je bio u potpunosti zaustavljen, navodi se u izvješću Uprave civilne zaštite ZHŽ.

Glas naroda

postavite još reklama da se ne vidi kružni i po mogućnosti svijetlećih sa 100 000 lumena

Coro sto vozis auto kad si slijep ko ti dade ljekarsko?

Ne kaže se ljekarsko nego liječničko!

Ljekarsko, lijecnicko ... Ista stvar ... Živiš u državi gdje su oba pojma isto zato ne k.a.k.i ... Mnogi kažu tisuća pa u sljedećim recenicama hiljada ... Boze oprosti im ... Ma treba ići sto dalje iz ove sredine ...

Čovjek u kružnom gledao na sat i eto trenutak nepažnje...9835

Prometna nezgoda na kružnom toku
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari