Predstavljeni programi prekogranične suradnje

ljubuski.info

U organizaciji Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije u četvrtak je u Širokom Brijegu održan koordinacijski sastanak o programima prekogranične suradnje.

Na sastanku je sudjelovalo dvadeset predstavnika tijela uprave, grada i općina te razvojne agencije HERAG u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i predstavnici Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu REDAH.

Na prvom dijelu sastanka predstavljeni su programi prekogranične suradnje, Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje (ADRION) 2014.-2020. i INTERREG IPA program prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020., rezultati dosadašnjih poziva u sklopu navedenih programa i najava sljedećeg poziva, te je pojašnjeno što se točno može financirati.

Drugi dio sastanka bio je predviđen za davanje prijedloga projektnih ideja od strane sudionika te raspravu o tome kako od svih predloženih projektnih ideja odabrati one koje imaju najviše izgleda za odabir i povlačenje sredstava.

Na kraju je Ivan Jurilj, ravnatelj Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije naglasio kako je tema ovog i sličnih sastanaka u nizu međusobno upoznavanje s projektima koji se planiraju aplicirati na ove aktualne pozive programa kao i s projektnim idejama za sljedeće razdoblje u kojima bi mogli sudjelovati zajednički kao partneri.

Glas naroda

To smo imali davno o cem pričate HDZ ekani

vole li se vole
udbaši hercegivine i crne gore
njihov je zadatak da rashebu sve
jel tak il ne tak fra sluge hafezeove

Sve započeto, ništa dovršeno. Dok druga etapa nastupi , prva zarasla u šiblje i tako u krug...

Predstavljeni programi prekogranične suradnje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari