Predstavljeni programi prekogranične suradnje

ljubuski.info

U organizaciji Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije u četvrtak je u Širokom Brijegu održan koordinacijski sastanak o programima prekogranične suradnje.

Na sastanku je sudjelovalo dvadeset predstavnika tijela uprave, grada i općina te razvojne agencije HERAG u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i predstavnici Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu REDAH.

Na prvom dijelu sastanka predstavljeni su programi prekogranične suradnje, Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje (ADRION) 2014.-2020. i INTERREG IPA program prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020., rezultati dosadašnjih poziva u sklopu navedenih programa i najava sljedećeg poziva, te je pojašnjeno što se točno može financirati.

Drugi dio sastanka bio je predviđen za davanje prijedloga projektnih ideja od strane sudionika te raspravu o tome kako od svih predloženih projektnih ideja odabrati one koje imaju najviše izgleda za odabir i povlačenje sredstava.

Na kraju je Ivan Jurilj, ravnatelj Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije naglasio kako je tema ovog i sličnih sastanaka u nizu međusobno upoznavanje s projektima koji se planiraju aplicirati na ove aktualne pozive programa kao i s projektnim idejama za sljedeće razdoblje u kojima bi mogli sudjelovati zajednički kao partneri.

Komentari

To smo imali davno o cem pričate HDZ ekani

vole li se vole
udbaši hercegivine i crne gore
njihov je zadatak da rashebu sve
jel tak il ne tak fra sluge hafezeove

Sve započeto, ništa dovršeno. Dok druga etapa nastupi , prva zarasla u šiblje i tako u krug...

Predstavljeni programi prekogranične suradnje

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Shvatite, Hrvatska nije prijatelj Hrvatima u BiH teolog Dalibor Milas | express.hr
ljubuski.info
Snaga hercegovačke majke Ružica Zeljko
ljubuski.info
A ne, nećemo mi nigdje odavde! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Samoubojstvo glasača Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto