Vandali nanijeli štetu od 15.000 KM stadionu u Posušju

ljubuski.info

Veliku materijalnu štetu napravili su vandali na Gradskom stadionu "Mokri Dolac" u Posušju u noći s petka na subotu.

Nepoznati počinitelj ili više njih zapalili su granulat za umjetnu travu, a doznaje se kakošteta iznosi 15.000 KM.

Prema podacima iz Operativnog centra civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije, požar kod stadiona su od 2 do 2:30 sati gasila dva posuška vatrogasca s jednim vozilom. Također, uništena je mreža na vratnici glavnog terena kao i još neka klupska imovina.

Podsjećamo, upravo su u tijeku završni radovi na postavljanju umjetne trave na pomoćni teren HŠK Posušje gdje su već postavljeni reflektori te 500 natkrivenih sjedećih mjesta.

Iz kluba najoštrije osuđuju ovo vandalsko ponašanje te apeliraju na sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave u prostorije kluba ili u Policijsku upravu Posušje.

Glas naroda

Koliko se sjećam da je stadion ispred nosa policije. Žalosno a da nisu ništa vidjeli. A što se tiče inspektora u Posušju , sve je to preko veze primljeno, od zla oca, gore majke, ništa ti oni ne mogu otkriti, čuj molim te ako netko ima saznanje da im javi. Oni inspektori, a rodbina naj kriminalci. Tu jedino radi Renata i radari, pa kažnjavaj jadnu sirotinju koja nema ni za kruha.

Vandali nanijeli štetu od 15.000 KM stadionu u Posušju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari