Podržane izmjene Zakona o zaštiti prijavitelja korupcije

ljubuski.info

Članovi Ustavnopravne komisije Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) podržali su, na današnjoj sjednici, u drugom čitanju Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti osoba koja prijavljuju korupciju u institucijama Bosne i Hercegovine, čiji su predlagači zastupnici Bariša Čolak, Halid Genjac i Darko Babalj.

Utvrđena je usuglašenost sa Ustavom i pravnim sustavom BiH za Prijedlog zakona o Državnoj agenciji za istrage i zaštitu, čiji je predlagač Vijeće ministara BiH.

Ustavnopravno povjerenstvo Doma naroda PSBiH usvojila je zaključak kojim Kolegiju Doma naroda predlaže na sljedeću sjednicu Doma uvrstiti točku dnevnog reda pod nazivom "Pokretanje procedure za izradu službenog prečišćenog teksta Zakona o državnoj službi u institucijama Bosne i Hercegovine", priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Glas naroda

Ovdje bi Prijavom mogao obuhvatiti sve od Predsjednika Mjesne zajednice do Člana Predsjedništva vrlo zanimljivo za Nadolazeca Vremena Č istilistva

Podržane izmjene Zakona o zaštiti prijavitelja korupcije
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari