Zaboravljeni branitelji se danas obraćaju javnosti

ljubuski.info

Od mirnih prosvjeda, ispred federalnog Parlamenta u Sarajevu, istječe zadnji dan do kojeg su trebali biti ispunjeni svi dogovori oko izglasavanja braniteljske Rezolucije.

Branitelji su ga nazvali posljednjim "dogovorom" s vodećim pilitičkim strankama, i strpljivo su se trideset dana suzdržavali od bilo kakvih prosvjednih aktivnosti.

Danas u 17:40, izravno iz šatora na Bijači N! televizija će prenositi obraćanje javnosti predsjednika UZB BiH, Drage Grbavca, tajnika Franje Hrstića, te predsjednika ljubuške podružnice Darinka Bote, tajnika Veljke Vukojevića i drugih predstavnika ove ogorčene braniteljske populacije ljudi koji su dovedeni na sami rub strpljenja.

UZB Ljubuški

Glas naroda

Daj Bože da bude nešto od toga, ali sumnjam. Vozaju zaboravljene odavno. Sad će im reći nek čekaju do poslije odmora jer ne mogu sastavit kvorum.

Ide blokada auto ceste

iđe ti *** zpog toga i jeste u rasulu to oni i hoće da vas mogu tabačiti i pisati vam kazne, nema do li na svaki njihov skup ili bilo koju manifestaciju najavljeno trube u ruke.
da ste neki dan trubili kad je otvaran hotel, pa kad je dan općine, pa na sv. Antu na misu lagano se poredati ispred oltara i biuti skrušeno na misi a oni neka gledaju itd. itd. drugačija bi priča bila.

Daj boze i sveti Ante,evo cuo sam na pijaci da nam je jednog branitelja a to jes Mladan Loncar....slagiralo ga je u bolnici je u Njemackoj.to je sve stres.Mladane daj ti boze dobro

Dragi moji zaboravljeni branetelji izmolite 1 ocenas za naseg Mladana u komi je da nam ostane među nama.pozd.zb.braniteljima

Pozdrav UZB zasluziliste da dobijete svoja prava nemojte odustajati do pobjede

Ma molim vas sve molite Boga da nas Mladan ostane ziv u komi je od ponediljka je molin vas zaboravljeni branetelji

drži se mladena a mi se nedamo kako vidite ubijaju nas svaki dan u miru
stalno nam stradaju kolege od bolesti i problema
nedaj se mladene nedaj se generacijo

hrvacke pzice grabljivice savjetuju branitelje kako da se bore za prava koja su im oni uzeli
zemljo otvori se

Slazem se svi njihovi skupovi trube u ruke i stati ispred njih druga bolna tacka blokada auto ceste na Bijaci.

Dragi nas Mladane daleko si od nad a u komi si mi sr molimo za tebe al nas nemozes cut,nek ti bog dadne snage da nam ostanes.Svi smo uz tebe i kad smo culi tuga nas ja jamila,.ooooo boze dragi daj ti snage .tvoji Veljacani

Zaboravljeni branitelji se danas obraćaju javnosti

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari