Predsjednica RH Kolinda Grabar - Kitarović održala predavanje na Sveučilištu u Mostaru

ljubuski.info

"Hrvatska potpora briselskom putu država jugoistočne Europe" tema je predavanja koje je održala predsjednica RH Kolinda Grabar - Kitarović na Medicinskom fakultetu Sveučilištu u Mostaru.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović je istaknula kako se nada da će doći do promjene Izbornog zakona u BiH.
Ukoliko to ne bude moguće, onda se zaista nadam da će političari pokazati apsolutnu odgovornost za budućnost države te kako će dogovoriti stabilnu vladu koja će upravljati procesom koji je ključan za BiH sljedećih nekoliko godina. U očekivanju početka pregovora sa EU treba imati stabilnu vladu koja će provoditi reforme, koje nisu uvijek popularne, kazala je Grabar - Kitarović te dodala kako je stabilizacija jugoistočne Europe glavni prioritet Hrvatske.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić je istaknuo kako hrvatska iskustva kao članice Europske unije i članice NATO-a mogu biti od pomoći jer i mi težimo tom putu, te je dodado kako novo vrijeme zahtjeva i nove paradigme, nove politike i nove pristupe.
Jedan takav je i pretvorba iz sustava pomoći u sustav partnerstva. Upravo to danas provodimo na Sveučilištu u Mostaru zajedno s institucijama iz Republike Hrvatske, javnim sveučilištima, institutima, gospodarskim subjektima, centrima za istraživanja… Takvim pristupom danas privlačimo studente i stručnjake, ne samo iz BiH, nego iz cijele Europe, a posebice Republike Hrvatske, objasnio je rektor dr. Tomić.

Grabar - Kitarović susrest će se i s hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, a nazočit će i tradicionalnoj manifestaciji dodjele nagrade "Večernjakov pečat 2018.".

Ured za odnose s javnošću | SUM

Glas naroda

Draga Kolinda tko tebe savjetuje

Selo gori a baba se češlja.Nisan ti sklon ali bit će svašta ovoga lita gospodnjeg,narod je gladan!!!

Stigao je i mile

Ti nama hrvatima odavno nemaš što za reći jer si lutka na koncu svjetskih sotonista.Ti si ispričana priča i gluma ti jako loše ide.Pokušaj u nekoj drugoj ulozi, možda ti se posreći.

Pa ja obećala prvo glasajte za mene i bit će treći entitet poslije je pozvale gazde u vašington na razgovor pa promjenila priču kako nije za treći entitet pa ko je tu lud a narod što je išao autobusima glasat za kolindu sve je izigrala i prevarila ej moj narode

culi nama hrvatima, jesi li ti siguran da si hrvat? mislim da si crn ko Turcin

Tokar ima paradigme pretvorba sve je moguće kradeze mladež

kolinda ugledaj se na trumpa on što u predizbornoj kampanji obeća to ispuni za razliku od tebe

Kolinda za tebe naručujem pjesmu u kafiću pra darija "lutka" od katarine grujić

Zorane Tomiću javno objavi svoj index

kolinda je velika eu prevara a tomić je rektor tokar
to ne ma ni na rogu afrike-zemljo otvori se

upropastiše nas hrvacke tice grabljivice baš onako kako je reko trubač sa sene bruno bušić i ubiše ga rvacki udbaši

Sve istina, ljudi ne mogu shvatit da je u pitanju puno krupniji plan, jer ti Zidovi, masoni, tajna drustva gledaju za iducih 100, 200 g
Cilj nas je iseliti iz Hercegovine, imat ce dolje relativan mir, vodu, prirodu, proizvodnja hrane bogomdana, a o novcu ne treba trositi rijeci, to je papir koji oni proizvode i s njim manipuliraju

Plan svjetskih mocnika je da Hrvati nestanu iz BiH za sljedecih 20 tak godina.Zato su nam date putovnice da ko imamo slobodu kretanja po EU i pravo na boraviste.A mi ko mi nasjedamo ko fol tamo je bolje veca placa,a ne svacamo da svoje stoljetnje prostore prepustamo nekom drugom narodu..Mi cemo uskoro pasti ispod 10% dakle bit cemo manjina u BiH.Kako to prominit?Ako se budemo ponasali kao do sada onda pisi propalo.Svaki od nas moze malo pomoci a ne razmisljati da komsiji crkne krava pa da i moja crkne sutra.Nama nece pomoci.Kolinda kao sto nam juce nije pomagao Josipovic.Ostalo nam je da se uzdamo u sebe odnosno nas koji ovde ostasmo.Sve drugo je iluzija i laz..Kad ovo svatimo krenicemo naprid.A politka je uvjek ..rva

Dobro je.Nadolazite pomalo.Svoje je svoje.

Predsjednica RH Kolinda Grabar - Kitarović održala predavanje na Sveučilištu u Mostaru

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari