Hrvati među najpoštenijim useljenicima u Njemačku

ljubuski.info

Njemačka objavila popis najpoštenijih useljenika - Hrvati su pri vrhu. Javnost su s podacima upoznali ministar unutarnjih poslova Horst Seehofer i predsjednik Konferencije ministara unutarnjih poslova Sachsen-Anhalt, Holger Stahlknecht. Policijsku statistiku je objavio magazin Tychys Einblich.

Prema tim podacima tek je 2,67% od ukupnog broja Hrvata koji žive u Njemačkoj u 2017. osumnjičeno da je počinilo neko kazneno djelo.

Na samom vrhu ljestvice su državljani Gvineje Bisau, kojih je čak 41,96% koji su počinili neko kriminalno djelo.

Državljani Srbije su na 9,10 % i time na sredini ljestvice. Pošteniji od Srba su Kosovari koji su s 5,97% počinjenih kaznenih djela bliže dnu ljestvice.

Najpošteniji prema statistici PKS-a su Japanci koji su optuženi za najmanje kriminalnih djela tek (0,40%). Nakon njih su Korejci s 0,85% i Tajvanci s 0,87% počinjenih kriminalnih djela.

Državljana BiH nismo pronašli u policijskom pregledu. Ili su apsolutno pošteni, bez ijednog kaznenog djela ili se (što je vjerojatnije) vode kao pripadnici druge države jer većina njih osim bh. dokumenata ima i potovnicu neke od susjednih država.

Iz podataka njemačke policije zanimljiv je još jedan podatak. U Njemačkoj je 31. 12. 2011. bilo 223 tisuće Hrvata, a šest godina kasnije, 31.12. 2017. u Njemačko je registrirano 367 tisuća vlasnika hrvatske putovnice.

Glas naroda

Ako HDZ dobije biće nas za 4 godine 500.000

Skoro pa bi mogli u Njemačkoj tražiti treći :-)

Puno će vas Trump i Natanjahu u turizam poslati.

Najposteniji dok im ne dodje ekipa iz ljubuskih sela ...ekipa sto je krala aute po Hercegovini, sto je dilala preko granice drogu i travu...

Svugdje dobri samo u svojoj domovini nevaIjani.Zašto,zato što nemaju iskaznice HDZ.Obit će im se o glavu,sramota Hrvatima da desnom rukom na srcu,a i crkva je kumovala mnogo ustvari pojedinci.

To je zato sto nema hdzovaca oni ne idu u njemacku , oni su uhljebljeni, a ako pocmu dolaziti skocit ce 50%

koji ste vi gadovi

Ma sve je to nevažno!! Najvažnije je da Hrvate u BiH zastupa Dragan Čović ako on ode to će nam biti "KRAJ" Amen!

DO KADA UDBA I HRVATI U OKOVIMA???

UDBA i njihovi poslušnici su kao što je svima poznato nakon domovinskog rata 1945.god. protjerivali Hrvate koji nisu bili podobni i pristrani KPJ a isti scenarij se dogodio i nakon 1995.god.gdje su i dalje ostali na vlasti i okupljeni oko vlasti titini partijaši koji i dan danas vedre i oblače.

Ako nisi njihov žele ti reći pakuj kofere i odlazi jer tu nemaš što tražiti (sva ljudska prava su ti pogažena kao i ono naj osnovnije pravo "pravo na život")

Očito se ponovlja 1945.god.

Jedina razlika je što danas nema golih otoka i fizičke likvidacije istinskih hrvata, domoljuba koji su se borili za NDH nego su podcrtani i na smišljen način pod pritiskom progoni sa njihovih stoljetnih ognjišta i na taj način želi riješiti.

Činjenice govore da domovinu napuštaju naj časniji, naj pošteniji i naj sposobniji ljudi koji su željni rada i koji su prisiljeni izgrađivati i uređivati tuđe države i tako im podizati standard a u domovini HRHB i RH ostaju uglavnom podobni kojih su prepune kancelarije ili kojekakva izmišljena radna mjesta koji nisu sposobni za ništa, ništa ne privređivaju, nego samo pljačkaju što je još ostalo i tako na taj način ruše i uništavaju sve što je narod sagradio i s tom svojom politikom dovode državu u kolaps a stim i cijeli narod koji je ostao tu živjeti dovode ih na prosjački štap.

Da je lustracija provedena mnogo bi se toga promjenilo.

Ovako nema lustracije, nema pfavne države i samim tim nema ni napretka.
Sivilo KPJ je i dalje na snazi i ne samo da je na snazi nego je u nekim segmentima još gore iz razloga što su im danas odrišene ruke, što mogu javno krasti a da za to nemaju ama baš nikakve odgovornosti.

Možda se sa ovom konstatacijom i činjenicama netko i ne slaže, prvenstveno patrioti vladajuće partije,ali to i ne čudi jdr oni za to i imaju valjanog razloga.

Pitanje je zašto se na hrvatskoj političkoj sceni od rata pa sve do danas još nije pojavio istinski hrvat i domoljub koji će se boriti za interese svog naroda nego sve neki kvazi hrvati koji jučer nisu bili hrvati, danas jesu a sutra opet tko zna što sve ne..

Gdje takvi mogu voditi hrvatski narod nego ravno u propast i ka pofpunom istrjebljenju sa svojih višestoljetnih ognjišta što se svakodnevno sve više i događa. Činjenice govore da je već broj hrvata u BiH već prepolovljen a svakim danom ih je sve manje.
IZBORI se bliže, kampanje se zahuktavaju, obećanja pršte sa svih strana i nakon izbora....kao i do sada po tko zna koji put već viđeno sve po starom.
Komstitutivnosti i ravnopravnosti u BiH, FBiH kao i u samim hrvatskim županijama među hrvatskim narodom sve manje, posla sve manje, plaće sve manje cijene i inflacije sve više i masovnog iseljavanja sve više.

ZATO NARODE ako VAM se to sviđa izađite ponovno na izbore i podržite kao i do sada te i takve opcije jer druge i onako još nema..

Nasjedajte kao i do sada na koje kakve otrcane i prozirne priče GLASAJTE kao i do sada za PROPAST i za kvislinšku predaju hrvatskih prostora srpsko-muslimanskoj okupatorskoj politici koji su već veliki dio hrvatskog prostora u BiH okupirali i neće stim stati dok sve ne preuzmu u svoje posjede a kao što i znamo da muslimansko Sarajevo na čelu sa Bakirom i Erdoganom već diktirara cijelom tzv. federacijom.

OPET HRVATI PO TKO ZNA KOJI PUT DO SADA POSTAJU "SLUGE U SVOJOJ VLASTITOJ KUĆI"

ako dođe kradeze u njemačku kad izgubi izbore eto njih biće prvi na listi lopina ko i u domovini-sa svoj đžep spremni

Nasa SSestrinska zemlja gdje cemo protiv svojih Germana, ko vas j,,, komunjare, ACAB
ZDS, Bog i Hrvati.

u potpunosti podržavam i slažem se sa svim
za domovinu spreman smrt udbi

Pa moraju bit kad su najpošteniji odselili.Da smo normalna zemlja kriminalci bi iseljavali

Hrvati među najpoštenijim useljenicima u Njemačku
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari