Merkel želi izbor narodnih predstavnika u skladu s Ustavom BiH

ljubuski.info

Članovi Predsjedništva BiH sinoć su u Berlinu razgovarali s kancelarkom Njemačke Angelom Merkel o pitanjima i problemima u Bosni i Hercegovini. Nakon sastanka video porukom javnosti se obratio Dragan Čović.

Razgovarali smo o bilateralnom odnosu Njemačke i BiH s jedne strane, a naravno i o okvirnoj političkoj situaciji u BiH, primarno o onome što je važno na euroatlantskom putu BiH - kazaoje član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda.

Dodao je da su razgovarali i o političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH, te izbornom zakonodavstvu.
Razgovarali smo o predstojećim izborima u 10. mjesecu. Mislim da smo ostavili jednu korektnu sliku da činimo sve da stabiliziramo odnose u BiH, kako ne bi bila kriza koju mnogi predviđaju zato što nismo na vrijeme promijenili Izborni zakon i tu je kancelarka Merkel objasnila suradnicima i bila na neki način podrška da se pronađe rješenje da najmalobrojniji narod može birati svoje predstavnike u skladu s Ustavom BiH i Odlukom Ustavnog suda - dodao je Čović.

Vjerujem da će članovi Predsjedništva imati još razgovora s kancelarkom i njezinim suradnicima na traženo rješenja, posebno na ubrzanju našeg euroatlantskog puta, jer smo i zamolili da nam pomognu da kandidatski status dođe što prije, jer bi nas on trebao ohrabriti da i unutarnje reforme ubrzamo - zaključio je Čović.

Na kraju je trosatni sastanak ocijenio korisnim, uz napomenu kako su članovi Predsjedništva imali priliku iznijeti i različite poglede, ali da su u biti imali jedinstven stav.

Glas naroda

Aj ne seeri obećao si vjernost CARU

u b i h najbolji presjednici su komiti i zatvorenici eto koliko su iscaseni narodi ko u ludnici

kaže naša spasiteljica merkelica
nikada sa većim lopinama
nisam slikala
zato sam za njih očenaš izmolila
a dok sam ja molila
ova trojica me zamijavala
pa se nisam mogla ni izmoliti do kraja
e to neka vam dragi bog pmogne
a od njemačke nećete dobiti donacije
jel tak il ne tak pitaj te naše spasiteljice

Danke Merkel
Danke Deutschland!

Ma koga ovaj prvi predstavlja Bože moj Bože moj. Hercegovina je Jugoslaviji bila trn u oku. Drugi najveći centar UDBE iza Beograda je bio Mostar to je činjehica. I šta se desi! Danas Hrvate iz Hercegovine vodi i predstavlja deklarirani Jugoslaven. Ah zaboravio sam on je se "OBRATIO" Blago nama!!!!!

Uvjeren sam kad se rastanu od Angele da će sva trojica rugati toj gospođi. Nisam htio napisati neku ružniju riječ jer bi mi je izbrisali.

ova gospođa nikada u svojoj dugoj karijeri neće sresti veća tri gospodina. Vjerojatno će naučiti nešto od njih.

oće,počet će krast čim se vrati u njemačku

mislim čim se ovi vrate iz njemačke

Sva nasa djeco ,koji se otisli gori ,ostanite gore gdje i jeste,bolje vam je za vas i vasu buducnost.Bog blagoslovio sve moje Hercegovce .

Dok je god ove trojke Njemačka će imati obrazovanu jeftinu radnu snagu

ova trojka je osigurala i praunucad svoju a narod ko narod naivan

Tri naj vece sotone

Merkel želi izbor narodnih predstavnika u skladu s Ustavom BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari