U subotu predstava "Maslinova grana" u Ljubuškom

ljubuski.info

Ovu subotu, 28.4.2018. u 15 sati u Ljubuški dolaze glumci iz Mostarskog teatra mladih koji će izvesti predstavu "Maslinova grana".

Radi se o predstavi koja na duhovit način prikazuje život mladih u podijeljenim zajednicama te njihovom buntu protiv svih podjela koje im društvo nastoji nametnuti.

Predstava je odigrana preko 97 puta diljem BiH, Makedonije, Srbije i Bugarske. Nakon svake izvedbe posadi se drvo masline simbolizirajući na taj način mir kojem je predstava i posvećena.

Nakon predstave slijede radionice sa srednjoškolcima pa svi oni koji su zainteresirani mogu nam se javiti porukom, priopćili su iz Kluba kulture Libusa na Facebooku.

Oni također ovim putem pozivaju sve mlade, one koji se tako osjećaju, te naročito srednjoškolce da se odazovu na ovu odličnu predstavu u subotu u 15h u Gimnaziji Ljubuški.

Klub kulture "Libuša"

Glas naroda

Nevene oćeli biti prestava u KINU-možda prije u KINI, BARBA daj otvori to kino više neman di curu izvest da GLEDAMO filmove.

U ljubuškom kinu nikad se neće gledati film i predstava jer su nesposobni da ga završe

U subotu predstava "Maslinova grana" u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari