U Ljubuškom održan "Hard Body Open Training"

ljubuski.info

Mnogi svjetski gradovi u svojoj sportskoj kulturi imaju grupne treninge na otvorenom, a danas se tom "klubu" pridružio i Ljubuški jer je na središnjem trgu održan trening u kojem je sudjelovao velik broj vježbača.

Naime, u organizaciji Plesnog kluba "Dance Factory" održan je "Hard Body Open Training" pod nazivom "Vježbom do odlične forme" kojeg su vodili osnivač Hard Body programa Master Coach Tomislav Dolušić i Dalibor Delić, uz asistenciju certificirane Hard Body Level 2 trenerice Lidije Ereš.
Trening je trajao nekih sat vremena, nismo pretjerivali jer je doista bilo vruće, kazala je Lidija Ereš, dodavši kako je oduševljena što su nešto ovakvo konačno napravili u našem gradu.
Ovo je poznata tema diljem svijeta, ja volim pratiti trendove i htjela sam ovo dovesti u Ljubuški. Željela sam to uraditi jer ipak je to moj grad i vidim da su to ljudi prepoznali, imamo dosta sponzora i od poduzeća, ljudi, ali i od naše općine, kazala je Ereš.

Oni koji su došli na trg, imali su prilike vježbati pod stručnim vodstvom iznimno kvalitetnih trenera, naglasila je Ereš.

Tomislav Dolušić je eminentni hard body workout trener iz Hrvatske, Dalibor Delić također. Zanimljivo je kako je Delić također i trener Počasno-zaštitne bojne hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, te je kao takav jedan od odgovornih za tjelesnu spremnost vojnika ove bojne.

Druženje na trgu plesnim točkama zaključili su plesači iz plesne škole "Dance Factory".

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari