Klompe iz Ljubuškog osvajaju svijet

ljubuski.info

Društvene mreže potaknule su razvoj mnogih novih brendova, omogućujući im brzi rast i dostupnost do kupaca diljem svijeta, jedan od njih je i domaći brend Helenas.BIH iz Ljubuškog.

Ove godine hit su njihove klompe koje osvajaju svijet te su jedini takav proizvod u državi. Riječ je o modelima koji su se mogli kupiti u nekim europskim i svjetskim državama, ali ne i u BiH, sve do sada jer ove klompe su rađene ručno od domaćeg drveta.

Obuća naše mladosti

Proces plasiranja klompi na tržište krenuo je prije dvije godine, trebalo je zaokružiti cijeli sustav od dizajna do proizvodnje, danas s ponosom možemo reći da imamo svjetski proizvod izrađen od domaćeg drveta, a očekivano imamo i izvrsnu reakciju naših kupaca, objašnjava Zdenka Udovičić, vlasnica i pokretačica brenda Helenas.BiH.

Ističe kako su kupci njihov najbolji savjetnik te da ovim proizvodom žele na tržište vratiti kvalitetnu domaću obuću za koju je većina sentimentalno vezana.

Osim što će neki ponovno obuti "obuću svoje mladosti", i mlađe generacije će imati priliku nositi domaće klompe koje u ovom slučaju potiču pravilno držanje tijela te su udobne za nošenje zbog prirodnih materijala.
Naši kupci izrazili su želju za praktičnim modelom, na odmor nitko ne želi putovati vukući za sobom hrpu stvari, treba znati odabrati modele koji su multipraktični, priča Zdenka Udovičić.

Kako je sve počelo?

Priča o brendu Helenas.BiH počela je prije tri godine u Ljubuškom, a već prve godine "izbacili" su hit na tržište - kožne sandale koje su bile spoj etno i modernog točnije na sebi su imale male pletene pompone, a inspiracija je pronađena u hercegovačkim tradicionalnim nošnjama.

Proizvod je 100% BiH, a modne dodatke i obuću prodali su u državama diljem svijeta.
Sve radimo ručno u BiH pa su tako i ovogodišnje klompe rađene od domaćeg drveta. Našim radom nastojimo potaknuti ručni rad te od zaborava spasiti neke stare zanate koji su sve manje zastupljeni na našim područjima, zaključila je Ljubušanka Zdenka Udovičić, vlasnica brenda Helenas.BiH.

Osim klompi, Helenas.BiH u ponudi ima i kožne torbe te prateće modne dodatke.

bljesak.info

Glas naroda

Svaka cast ovo je prava vjest nek se radi i proizvodi.Di ima kupit tih proizvoda ?

Gdje se klompe proizvode
Da ne budem krivo svaćena, ništa posebno ni novo, jedino da je drvo iz BiH

samo mi nije jasno kako ih kao obrtnik ili kućna radinost može izvoziti???????

Koje je drvo jasen,grab ili hrast?

Sve čestitke na ideji, kvaliteti i modernom izgledu svih proizvoda Helenas proizvoda! Pratim vas na Facebooku i Instagramu i jedini problem mi je koji model torbe ili boju klompa odabrati jer mi se svidja više stvari! Puno uspjeha!

ako svaki kinez kupi po jedne klompe spašen je od HDZa opuhan ljubuški

Samo naprijed svaka podrška i kupujem muški broj 44

Klompe iz Ljubuškog osvajaju svijet
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari