BiH ima negativnu stigmu o poduzetništvu

ljubuski.info

Ova tema je iznimno značajna za studente i njihov karijerni razvoj. Želim osvijestiti mlade novinare i stručnjake za odnose s javnošću o zastupljenosti ustaljenih narativa koji utječu na poduzetništvo, izjavila je Glavna operativna direktorica NSoft-a Andrea Čordaš na predavnju o temi "Mediji, narativi i poduzetništvo" koje je održano na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Čordaš je naglasila kako BiH ima negativnu stigmu o poduzetništvu te objasnila da se nedovoljno oslikava portret poduzetnika koji mora biti oslikan kao portret osnaženog pojedinca koji stvara novu vrijednost u društvu, jer kada se govori o narativima onda se govori o pričama koje utječu na samopouzdanje svih pa i poduzetnika.

Prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru doc. dr. sc. Marko Odak kazao je kako je povezanost fakulteta, struke i poslovnog okruženja od velike važnosti te da ovakva predavanja tome doprinose.
Studentima su, osim njihovih primarnih nastavnih obveza, od velikog značaja i izvannastavne aktivnosti u kojima se mogu aktivirati kako bi proširili vidike. Sve će im to pomoći nakon završetka studija kako bi bolje odgovorili na društvene potrebe, kazao je Odak.

Pročelnik Studija novinarstva prof. dr. sc. Ilija Musa istaknuo je kako je važna suradnja između poslodavaca i studenata te kako današnje predavanje pokazuje na koji se način može stvarati poduzetnička klima.

Predavanje su organizirali Studij novinarstva i Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Skrivanje sramote koju naplaćuju tufekčići Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Shvatite, Hrvatska nije prijatelj Hrvatima u BiH teolog Dalibor Milas | express.hr
ljubuski.info
Snaga hercegovačke majke Ružica Zeljko
ljubuski.info
A ne, nećemo mi nigdje odavde! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Samoubojstvo glasača Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto